keskiviikko 26. elokuuta 2009

Syksy suunnitelmia

Pitäisiköhän tänään soitella sillle Eu-projektin työvalmentajalle ja kysellä miten siellä on ruvennut menemään. Pääsisi projektiin mukaan ja saisi vaikka työpaikan. Taitaa olla toiveajattelua. Ei ole sieltä työkkäristäkään kuulunut mitään. Harmillista.

Tämä syksy onkin erilainen syksy. Ei ole voinut suunnitella mitään. Puheterapeuttikin soitteli että mites pääsisittä tuomaan lapsia hälle. Piti vaan sanoa että katsotaan sitten syyskuun lopulla. Pikku tyttöjen kerhoon vientikin taitaa jäädä JOS ovat päiväkodissa. Ratkeais tuo miehen työpaikka juttu piakkoin niin pääsis suunnitelemaan loputkin. Haetaakon päivähoitopaikkaa vai ei. Millä kuljen töissä jos pitää lähteä töihin ja jne.

Sitäkö sais olla vielä muutaman vuoden kotona niin ois nuorimmainen koulussa. Ei tarvitsisi hoitoon aamulla juoksuttaa voisi vaikka koulunpenkille istua.

Tänään jos poimis viimmeiset marjat ja mehustasi pois. Niin saan leikkiä taas sairaanhoitajaa keskimmäinen tuli eilen koulusta yli 39 asteen kuumeessa kotiin ja mies kotiuvu aikaisemmin samoin oirein. Enää muutama potilas niin on kiertäny meidän koko sakin.

Jeps,

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!