maanantai 17. elokuuta 2009

Arki alkoi nilkat sökönä

Niinpä se miehenkin loma loppui sateisissa merkeissä. Vielä olisi tällä työpaikalla 1.5kk työtä. Yhtiö on luvannut järjestää sitten jostain työpaikan toisesta yksiköstä. Saapi sitten nähdä missä ja milloin??

Lauantain käytiin Ikeassa josta tarttui tämä mukaan: Tosi kätsä lasten leluille ja muille romppeille. Tytöt ihastuivat heti kun oli niin värikkäitä laatikoita.Pitäisi saada vielä toinenkin;) Ikean keittiön laatikoihin ihastuin myöskin.

Kesän flunssa jakso alkoi viimme viikolla uudestaan. Vanhin pojista sairastui ja nyt on toiseksi nuorin tytöistä ja huomenna pitäsi lähteä sinne työkkäriin ilmoittautumaan. Voikohan sitä perua ilman että saa karenssin?

Kuntoiluun taitaa taas toppi. Nilkat kipuilevat todella kovasti kun kävelee. Pitänee kokeilla noita varrellisia talvilenkkareita jos se auttaisi. Vai onko nilkat jo sököt. Harmittaa todella paljon.3 kommenttia:

  1. Minulla kipuilevat polvet estävät liikkeellelähtöhaluja. Se on harmillinen kierre: kuntoilla pitäisi, mutta miten kun jalat eivät kestä? Vesijumppa/-juoksu onnistuu onneksi kipeilläkin nivelillä. Ensiavuksi kylmä-koho-kompressi on kokeilemisen arvoinen.

    VastaaPoista
  2. Näinkai sitä on tehtävä ja jalat pantava lepoon

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!