keskiviikko 19. elokuuta 2009

Lääkärikin soitteli

Yllätyin todella luulin että soittoaika on vasta viikon päästä. Kaikki kysymykset oli taas kirjoittamatta ja jäi kysymätä. Esmes miten toimitaan jos sikaflunssan saa tai saako sen rokotuksen sitten? yms.

No enivei veriarvot oli kohdillaan hb 117, leukkarit yli 5 ja trombosyytit 195, maksa arvot normaalit bcr tulosta ei ollut tullut.

Ja syykin nilkkakipuihin taisi löytyä: tämä mun glivec lääkkeeni. Aiheuttaa mm.luu- ja lihaskipuja sekä nivelturvotusta. Burana kuuri siis naamaan.

Eilen aloiteltiin poimimaan herukat pensasista ja niitä pitäisi ruveta mehustaan. Pojalla on 13-vuotis kekkerit perjantaina niihin pitäis ruveta leipomaan kakkupohjia+ muuta.

post signature

1 kommentti:

  1. Mutta hyvä kun arvot on kohdillaan ja nilkkakivun syy selvisi, toivottavasti burana auttaa (minun pitää sitten buranan takia syödä vatsansuojalääkettä). Soittelevat lääkärit on mukavia, minule ainakin tulee asein tunne, että juuri minun asioihini on perehdytty perinjuurin seillä toisessa päässä. Nuo sikaflunssakysmykset minäkin unohdin viimeksi lääkäriltä kysyä.

    Mehua ja kakkupohjia, energiaa sinulla tuntuu riittävän.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!