maanantai 1. helmikuuta 2010

Lumitöitä

Tulipa siinä toista tuntia tehtyä lumitöitä. Pikkuiset hiihtelivät sillä aikaa kun yritn pukata lumia vähän kauemmas. Olipa sitä lunta tullutkin ja huomeniseksi lisää.
Alapiha jäi vielä kolaamatta ja tieosuus vähän huonolle, no sen verran että auto pääsee ylös eikä jää mäkeen kiinni. Päivän "treeni" taisi tulla tehtyä. Olisihan tuonne mukava lähteä hiihtämään kun aurinko paistelee katsotaan nyt.
Jossain lehdessä oli juttua ettei tuo kolaus paljon kuntoilusta käy. Nyt oli kyllä osin paakkuntunutta lunta ja kola paikoin tuli "täyteen" jo yhdestä pukkauksesta. Eilen lunta tuli tuulen mukana myös pelloilta. Että kyllä se käsien ja jalkojen päälle otti.
Rupeaa helpottaa nuiden nilkkojen kanssa. Nekun vihulaiset olivat taas niin kipeät viikonlopun. Glivec-lääke tekee kaikenlaista remppaa jossakin päin kehoa. Kroonisessa laiffissa on aika kattava luettelo mahdollisista sivuvaikutuksista ;).
10000 paukahtaa kohta rikki. 
post signature

2 kommenttia:

 1. Tämä on niin erikoinen talvi.. meillä täällä pohjolan valkean kaupungin liepeillä on paljon vähemmän lunta kuin etelämpänä. Latupohja paistaa lumen alta monin paikoin. Viikonlopun aikana saatiin kuitenkin vähän lisää.

  Kyllä lumityöt kuntoilusta käy! Jos tuntuu ettei hiki irtoa, niin ottaa muksut välillä kyytiin ja heittää hankeen:) Tulee hupipuoli hoidettua samalla.

  Nyt toivotaan aurinkoa ja pikkupakkasta, parhaita hiihtokelejä!

  VastaaPoista
 2. Kyllähän nuo olkapään lihakset ilmoittivat aamulla olemassaolostaan. Äsken kävin uudestaan kolaamassa pihan ja näkyy tuolla satelevan lisää.
  Meillä ei ole ns. yhden auton piha vaan sopii reilusti useampi. Kyllähän se aika monta askelta tulee..

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!