maanantai 15. helmikuuta 2010

Facebook

Naamakirja,lärvikirja, freissari miten itekukanen nimittääkin sitä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Viikonlopun olen mietiskellyt fb:n tarkoitusta kun kaveri määrä rupesi olemaan liian laaja ja piti jo miettimään mitä uskaltaa laittaa statukseen. Mitä haluaa näille ihmisille paljastaa itsestään. Osa on netti- ja blogituttuja, osa sukulaisia jne.karsiminen olisi käynyt todella raskaaksi. Viimeisempänä mietin kysymystä: Onko siitä minulle jotain hyötyä? Kunen siihen muuta vastausta löytänyt kuin aikarosvous niin päätös oli helppo tehdä. Kaverilista tyhjäksi ja tili pois käytöstä. Onpa nyt käyttöön aloittaminen uudestaan vaikeampaan jos sorrun uudestaan sinne.
Samaa pohdin tämän blogin kohdalla mutta tulin sitten siihen tulokseen että ne ihmiset jotka lukevat tätä jos lukevat ovat melkolailla tuntemattomia. "henkireikä" johon voi kirjoitella ylimääräiset pois. Joulunaikaanhan aion tämän lopettaa mutta kyllä oli mukavaa antaa näppäimistön laulaa vaikkei aina kummoistakaan asiaa ole.
Joten sinä rakas fb ystävä jos tänne satut löytämään niin tässä syy miksei minua sieltä enää löydy. Pidetään muutoin yhteyttä mailtse, puhelimitse tai vaikka vanhanaikaisella kirjeellä!

post signature

4 kommenttia:

 1. Mie olen kanssa Facebookissa, mutta en laita sinne juuri mitään statuksia. Ainoastaan pelaan Happy petsiä ja katson läpi, mitä kukin on laittanut sinne. Mieluummin päivitän blogia, mutta sitäkin aika harvakseltaan nyt.
  Miekin olen miettinyt Facebookista eroamista ja blogin lopettamista aina välillä. Ensimmäisen saatan tehdäkin, jälkimmäistä en varmaan pitkään aikaan ainakaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä kirjoituksestasi! Sain taas, ties monennenko kutsun sinne FB:hen, ja aina jään epäröimään, perusteluilani juuri nuo sinun esilletuomasi seikat. Jaksaisinko sellaista pinnallisuutta ja miten ihmeessä valikoisin ystäväni. Ammattini takia sinne olisi tulossa iso määrä sellaisia, joille voisi olla kova pala ellen edes hyväksyisi ystäväksi. Autoit päättämään, en siis nytkään suostu!

  VastaaPoista
 3. Siru71: Minäkin pelasin pitkään siellä farmvilleä mutta kyllästyin siihen. Toisekseen kun kommentoi toisten tilapäivytyksiä ne näkyi sitten kaikille.
  Leen@: Ilman fb voi todellakin elää.

  VastaaPoista
 4. Moi ! Käyn täällä lueskelemassa säännölisen epäsäännölisesti. Vaikka olen fb:ssä on kirjoitteleminen jäänyt sinne vähemmälle. Olen jopa poistanut kavereita tietysitä syistä. Jos kaveri ei koskaan kirjoita itsestään mitään niin miksipä sellaisten tarttee lukea minustakaan mitään. Mutta tiedämmehän toistemme blogit ja sähköposti osotteet joten eiköhän kuulumiset jotenkin vaihdu

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!