keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Hui hurjaa!

Aamulla sai pariinkin kertaan hieraista unenpöpperöisiä silmiään ja olikin herätys karmea. Pakkasta taas -30c! Onkai se helmikuun puoliväli ja vielä näin kylmää. Onneksi päivät ovat kuitenkin suhtkohta lämpimiä. Kevättä kohti mennään.
Eilen käytiin vielä toppavaate ostoksilla ja pojille tarttui kummallekin takki. Kengät yhdelle. Jos nyt selvittäisiin Ouluun perjantaina niin katselisin sieltäkin lisää jos niitä vielä siellä on.
(kuva sinin omilta sivuilta)
Eilen ostin myös uuden riikkakihevelinkin: Tuommoisen musta valkoisen.
Meillä ei yleensä ole kihvelit saäilyneet kun sen varsi on ollut todella monipuolinen leikku. Milloin noita tarvinnut luutaansa tai miekkailussa miekkana. Saapa nähdä kuinka kauan kestää varsinkin tuo mekanismi. Pitäisi ostaa usempi noita. Lapset innoissan lakaisivat lattioita! Eipä näy tänä aamuna roskia ;))
Kymppitonnin kävijän rajakin jossain vaiheessa mennyt rikki ja vuosi tämän blogin pitäjänä  alkaa olla lopuillaan. Joten KIITOS teille vierailijoille! 

3 kommenttia:

 1. Minäkin olen tuota vehjettä katsellut, tuntuisi niin hyvältä idealta, kun aika usein tulee jotain otettua harjalla kihvelille mutta ei kipattua heti roskiin, kun se kippaaminen on muka hankalaa, roskat helposti leviää.

  Onnea yksivuotiaalle blgogistille, jatka kanssamme samaan tapaan!

  VastaaPoista
 2. Kalikali...hrr. Pitäiskö hankkia pakkasherralle navicaattori että osais lähtee Siperiaan?
  Onnea 1 - vuotiaalle:-)

  VastaaPoista
 3. Onnea tosiaan yksivuotiaalle! Tuo rikkavempele näyttää hienolta. Samoissa lukemissa mennään, hui! Jopsa se kevät kuitenkin tulee ♥ Aurinkoista keskiviikon jatkoa!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!