perjantai 29. tammikuuta 2010

Perjantai iltaa

Sepä on taasen perjantain ilta ja viikonloppu. Mieskin meni iltahukiin piiiitkästä aikaa.(en muista millon olisi ollut vain dementia vaivaa?)Tulipa ajankuluksi tänne kirjoitteleen. On niin jotenkin outoa ja osin hiljaista. Osa muksuista pelailee koneella simsiä, toisella koneella surffaillan ja osa katseli vanhaa Röllivideota. Jotenkin sitä odottaa että jotain tapahtus. Hmm mitähän sitä keksis? Tiskikone odottelee tyhjentäjäänsä ja täyttäjäänsä vai ottasko mahtavan paksun romskun käteen ja kömpis sänkyyn lukemaan peiton alle.%-)
Tämä viikko on ollut muuten mukavan oloinen. Pikkuhiljaa tuo minun ekaluokkalainen oppinut"liuuttamaan" tavuja jospa se lukutaito ei olisi kovin kaukana! Huoli on ollut kova jos ei opikkaan lukemaan. Matikka on mennyt puolestaan hienosti. On ollut ilo katsoa oivaltamisen ja oppimisen iloa.
Esikko oli puolestaan TET jaksolla naapurin lihakarja tilalla. Hyvin oli mennyt ja kovasti oli tykännyt. Jospa se vähän helpottaisi yhteishakua.
Jos nyt lähtis pyörähtään keittössä ja sitten kirjan kera sänkyyn.
post signature

2 kommenttia:

  1. Mutta kiireettömät ja hiljaiset hetkethän ovat aivan mahtavia!! =)Niitä kaipailen joskus kovastikin kun tuntuu että tämä elämä on yhtä kaaosta näissä ruuhkavuosissa vai mitä ne nyt olivatkaan..

    Ja Hello Kittyn osaat aivan varmasti tehdä, kokeilemaan vain! =)

    VastaaPoista
  2. Hanna:Niinhän niiden pitäisi olla mutta jotenkin ei osaa olla vaan.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!