keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Hiihtoa

Eilen huikastiin uudelleen hihtoreissu. Tällä kertaa kierros enemmän eli lähdetään nostaan kierroslukua ja nopeutta vähitellen. Tänään ja ainakin huomenna pidetään vapaapäivä. Eikö se niin mene että välillä vapaapäiviä? Sitten perjantaina jatketaan ja eilen soitti naapurin isäntä sopivasti että on tehnyt traktorilla pellolle ladun sinne siis viikoloppuna. Iltaisinhan sinne ei ole asiaa kun on pimeää joutuu pian sudensuuhun ;-D. Niitä kun taas liikkuu täälläpäin. Taitavat sudet vielä kunnioittaa ihmistä ja pysytelevät piilossa ainakin pari vuotta sitten kun esikko oli koiran kanssa tuolla montuilla lenkillä. Koira oli juosta kirmassut metsään ja kohta tullut kiirulla takasin susi kannoilla mutta kun havannut esikon niin oli kääntynyt takasin.
post signature

2 kommenttia:

  1. Oikeassa olet, elimistö kaipaa myös lepoa treenauksen vastapainoksi. Lihakset eivät kykene palautumaan liiallisen treenauksen takia ja silloin kunto ei nouse jne. Ja liialinen treenaus voi lisäksi johtaa ylikuntoon, mistä toipuminen on pitkä prosessi. Eli ahkeraa mutta maltillista treenausta unohtamatta lepoa.

    Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Hiihdetty on täällä Turussakin ahkerasti. Tänään oli latu jo vähän kulunut ja kun pakkasta on hädin tuskin -1 niin saa pelätä jo, miten ladut kestää ahkeraa sivakointia. Toivottavasti saataisiin tänne vähän lisää lunta ja pakkasta myös pari astetta lisää.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!