tiistai 5. tammikuuta 2010

Vetokejut ne ketjussa kulkee

Kahteen lapsen toppatakkiin vaihdettu vetoketjut! On siinä vaan urakkata ensin purkaa ja sitten yrittää kasata kun yleensä kaikki lipareet lähtee samalla. No toisessa ei saanut toista puoliskoa pois koska se oli niitattu neppareiden alle. Hah huijasin hiukkasen ja laitoin vetskarilistan alle! Esikko leipasi samalla valkosipulipatonkeja ja nyt täällä tuoksuu ihanalta kuhan päästään maistelmaan.
Saunailta olisi kun malttas l'mmittää saunan kiirettä ei ole jos isäntä kotiutuu taas vähän ennen puoltayötä töistä.
Ainiin munhan piti lopettaa tämä blogailu kuis mää täällä nyt olen.
Niin sitä mun piti kysymän jos tänne joku koiraharrastaja eksyy että mistä löytyisi koiralle kunnon sukat tuonne ulos? Nytkin tuli raukka ulkona hirveät lumipaakut varpaiden välissä sisälle. Lämpimässä suihkussa nuo sulivat nätisti. Kultsikka siis kyseessä.post signature

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin :) Kyl mie aina luen siun kirjotukset, vaikka harvoin mitään kommentoin :) Hyvä, ettet lopettanutkaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun olet! Odottelinkin jo uutta tekstiä, aikeistasi huolimatta.. Jatkahan kirjoittelua!

  Innolla odottelen, koska meidän esikoinen yllättäisi ja leipaisisi valkosipulipatongit:) Nuori herra kertoo tulevaisuuden ammatikseen kokin, mutta hirveästi ei tuota käytännön kokemusta ole päässyt kertymään.. Ehkä äidin täytyisi pitää porukka huonommassa ruuassa niin innostus voisi kohota!

  VastaaPoista
 3. Yes, vanhasta tottumuksesta painoin sivusi linkkiä ja ihana koiravalokuva riemastutti, että jatkuuhan tämä sittenkin! Kiva juttu! Turussa nyt -13 astetta pakkasta ja lapset surkeilevat, kun loma on ohi ja aamulla jaksettava herätä aikaisin.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kannattaa kattella niita "kenkiä" nettikaupoista, myös lemmikkikaupoista löytyy. Kokeilemisen arvoinen kikka on myös laittaa esim. lapsen vanhat sukat tassuihin ja ponnarilla kiristää että pysyy jalassa. :) Luulisin ainakin kultaisella noutajalla toimivan!

  VastaaPoista
 5. Siru; Kiitos, katsotaan.
  Tiina: Lapset ovat niin erilaisia toisella on aina jotain tekemistä ja toisella ei. Meillä tämä mullaeiootekemistä hetki sitten käytettiin leipomiseen tosin toisten innokkaat odotukset innostavat tekemäänkin.
  anonyymi: Teillähän on "lämmintä" tällä hetkellä täällä -30 ja lapset pitäisi herätellä kouluun ja bussipysäkille.
  elisse:Kiitos vinkistä pitääpä kokeilla! Meillä yhdet "kengät onkin mutta tahtovat tippua.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!