torstai 24. syyskuuta 2009

Väsytys

On tämä viikko ollut väsytystaistelua. Kun töitten jälkeen käy kaupassa tai hakee tytöt hoidosta ja laittaa ruuan niin johan väsyttää. Pitää käydä oikasemas sängynpäälle ja unihan siinä tulee. Meni sekin ilta. Saapi nähdä tottuuko sitä työrytmiin kuin nopeesti,
Eivät tahdo mulle oikein hommia keksiä. Tänään ja huomenna on kuntainfon painamista. Yli 1300 kpl nippua pitää monistaa. On kone kovilla.
Illalla poika tuppasi lapun kouraan. Siinä todettiin että koulun kerhot alkavat huomma 12.30 ja linja-auto lähtee kotiin 14 jotain jne.... Hupsista keikkaa tajusin että meijän nelosluokkalainen pääsee jo 12 kotiin eli olisi sitten yksinäinen iltapäivä tiedossa. Kysyinkin häneltä ettihän se haittaa mutta itkuhan se rupesi vääntään ei tahdo ei! Piti soittaa opettajalle että onko vielä ip-kerhoja vielä olishan niitä ollut mutta opettaja ehdotti että jos vaihdetaan lukujäjestystä. Vau! Torstai on nyt tästä lähdin kahden päivä ja maanatai 12 päivä. Ei tarvi ekaluokkalaisenkaan olla yksin maanantaisin. Helppo nakki kun on pienryhmässä.
Kiitokset mukavista kommenteista edelliseen postaukseen. Itse en ole onneksi sairastellut. Mies tokeni töihin maanantaiksi mutta maanantaia illalla tuli kurkkukipu ja eilen korvakipu.Tänään sitten hoitajan juttusille. Yritän vierailla teidän blogeissa mutta kommenteille ei taida jäädä nyt aikaa.

1 kommentti:

  1. Ihanan ymmärtäväinen opettaja!
    Pitkästä aikaa kiireisen ajanjakson jälkeen on aikaa käydä lukaisemassa näitä blogeja ja päivittää omaakin...aika kuluu täällä vieraillessa kuin siivillä.
    Oikein hyvää loppu viikkoa iiison halin kera!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!