keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Huomenta

Heräsin tänään niinkuin eilenkin ennen viittä. Meikäläinen on semmoneinen ettei uni tulee enää sen jälkeen vaikka väsyttäs.

Eilen ilta menikin hajottaessa, purkaessa ja kasatessa. Eilen kun tulin töistä oli sänky kasa eteisessä. Otettiin tunnin aikalisä syönnin jälkeen ennenkuin ruvettiin siirtelemään sänkyjä paikasta toiseen. Pikkupojantkin olivat kovasti asialla ekaluokkalainen oli jo heti koulun jälkeen siivonnut kamarin ja siiten innokkaana ruuvasivat ruuveja vanhoista huonekaluista pois. huoneitten maalaus ja tapetointi jää myöhemmäsksi.

Töissä on mennyt ok. Työkaverit on todella mukavia. Keskustakin olen jo käyttänyt eihän siihen tule montaa puhelua kun on suorat numerot. Postituskone ja monistuskone olen kanssa käyttänyt. Ei siinä paljon hommia kyllä ole ja hankala itse keksiä. Kaikilla on niin oma tonttinsa. Voipi olla että kuukausi rittää mulle jos ei mitään ratkasevaa tapahdu.

Tytöt on tykänneet olla päiväkodissa. Eilenkin toinen heräsi jo näihin aikoihin (6.30) joko lähdetään. Onneksi nyt nukkuu.

Ny keitteleen kaffit ja vaatteita jostain kaaoksen keskeltä etsimään.

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!