keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Maalauspuuhia

20 neliöä paneelia odotteli aamulla maalausta, Laani tuli täyteen jo puolesta joten annetaanpa kuivua jos sitten maalaisi toiseen kertaan ja sitten vasta ottaa tuon toisen puolen käsittelyyn. Paneleitten olisi tarkoitus päätyä huvimajan sisäpaneeliksi. Mies tuossa mietiskeli että jos pantas meidän tulevan makkarin puolipaneeliksi. Pienen tuumas tauon aikana päädyttiin sitten ettei taidetatkaan panna.

Niipä niin taas meillä rymsteerataan huoneita. Edellinen järjestys ei toiminut. Pikkulikat eivät halunneet nukkua omassa kammarissa joten tehdään tuosta isommasta makkarista meille että pikkutytöille oma kamari.

Oispa talot yhdenlaisia moduleista rakenettuja. Olisi helppo muutella elämäntilanteen mukaan. Kun tarvitaan tilaa niin lisättäs näitä moduuleita ja taas kun lapset rupeaa lentämään pesästä pois niin vois sitten nakella ylimääräisiä pois.

No kolikon toinen puoli on se että jos lapset perheellistyy aikanaan ja tulevat kotona käymään ja yöpymään niin silloin tarvitaan taas paljon tilaa.

Pari viikkoa sitten tilattiin meille uudet sängyt saapa nähdä milloin ne tulevat. Niitäpä ei sitten otetakkaan käyttöön kuin uudessa kammarissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!