perjantai 11. syyskuuta 2009

Viimmeinen kotiäiti viikonloppu

Sittehän minä olen työäiti ainakin vähän aikaa. Blogi todennäköisesti hiljenee joksikin aikaa. Päivittelen blogia jos jakselen työpäivän jälkeen. Minuthan löytää myös facebookista jos haluat minut kaveriksi niin laittappa viestiä anna piste perhe ät hotmail piste com.

7kk olen pitänyt tätä blogia. Paljon olen saanut. Mukavia seurattavia blogeja, vertaistukiblogeja ja tuttukin on löytynyt täältä blogistaniasta. Lukijoita on kertynyt 27 ja käviöitä liki 5300. Mukavia kommentteja joita on ollut ilo lukea.

Tekemättömien töiden lista vain ressaa näin ennen töitten alkua.Jostain syystä se vain tuntuu kasvavan. Tuokin pitäs saada ja tuokin.Ääh, jospa sitä aina illalla jotain saa aikaseksikin.

Joten toivottelen teille kaikille Kaunista ja Aurinkoista syksyä!

post signature

4 kommenttia:

 1. Hyvää syksyä myös sinulle, ja onnea uuteen työhön:)

  VastaaPoista
 2. Ole armollinen itsellesi, työpäivän jälkeen voi olla väsynyt. Päivittele blogia kun jaksat, mutta älä tee siitä pakkoa.

  Minä toisaalta kaipaan työelämän mukanaan tuomaa hyvää rytmiä ja ryhtiä kotitöissä, kotona ollessa voi vitkuttaa pesukoneen täyttöä monta tuntia. Työpäivinä pelivara oli niin paljon pienempi.

  Me olemme täällä blogistaniassa. Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onnea työelämään. Silloinhan sitä on tehtävä kun saa tehdä. Toivottavasti tulee sellaisiakin hetkiä, että postaat kuulumisia..ethän kokonaan katoa täältä? Täältä yks mummi muuten haikailee?

  VastaaPoista
 4. Onnea työelämään minunkin puolestani! :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!