keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Kiitos!

ja kummarus Teille ihanista kommenteista. Olen ihan itsekin täpinöissäni vaikka ei ole kuin kuukauden pätkästä kyse. No jatkoa varmasti saa sitten. Jospa sitä saisi näin jalkansa "oven rakoon" niin saisi oikean työpaikan. Tämä kuntahan yhdistyy peruspalveluiltaan muihin kuntiin niin luulis "meitä" toimistotyön tekijöitä sitten kaivattavan.

Piti eilen mennä kauppaan ostaan tytöille uudet ulkoilupuvut kerran joutuvat menemään päivä hoitoon. Mutta kun sovittelin näitä Lassien pukuja tytöille olihan reilunkokoisia! 5 vuotias on 106 cm pitkä ja 110 kokonen puku oli reilu. Housun kauluksiin olisi pitänyt melkein pikkutyynyt laittaa ;). Pohdinkin tässä että käynkö vaihtaan tuo 110 sen 98 iin 4 vuotiaalle ja jätän tuon 104 en 5 vuotiaalle vai kasvaako tytöt talven aikana että ne on sopii sitten ensi keväänäkin?

Kohta 5000 kävijän raja menee rikki. Kiitos kaikille lukijoilleni ja käviöille. Täytyy sanoa että en olisi uskonut kun aloittelin tätä. Siis KIITOS!

Vau hyvät uutiset eivät loppuneetkaan tähän. Mies soitti juuri että hänen irtisanomisensa on peruttu! Työt jatkuvat jossakin muodossa jossain. JEEEEEEEEEESss

post signature

5 kommenttia:

 1. Voi miten kivoja tunnelmia täällä edelleen! Muistan muuten hyvin nuo pähkäilyt lasten vaatteista... sen verran kokemuksen rintaääni voi sanoa, että kaikki ovat lopulta pieneksi jääneet! Mutta ikävä tietysti on hukuttaa lasta kovin isoonkaan pukuun.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon näin aluksi.Lastenvaatteista sen verran, että nuo natiaiset kasvavat kylläaika nopeastija jääjän siitä sitten nuoremmallepuku.
  Toisaalta voisi katsoa kirppiksiltä jos sieltältä löytyisi alkuun .
  Meneehän siinä rahaajosostaa liian pienet jakohta saa taas olla hakemassa uusia. Ei tuttava piirissä olisi.

  VastaaPoista
 3. Tulin vastavierailulle! Onneksi olkoon kävijämäärän johdosta ja tsemppiä työn aloitukseen!

  VastaaPoista
 4. Onneksi Olkoon hyvien uutisten johdosta:)

  VastaaPoista
 5. On kiva kun joku saa ihania uutisia.Onnea vaan jatkoonkin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!