keskiviikko 11. elokuuta 2010

Vaatehuone remppa

Tein sen siis tyhjensin jo vaatehuoneen. Kesällä osa romuista vein jo pois. Ny sitten olen välillä kuikannu ovesta hellou rojut täältä tullaan. Sitten taas paiskassu oven kiinni ja aatellu että kerkiä sitä huomennakin. Tämä homma aloitettiin jo viimme talvena mutta silloin oli kuhan miehellä alkaa loma... nyt se kuha tieten toteutunee viikon päästä.
Jupinaa aiheutti hyllynkannattimet. Ne silloin kultaisella 60luvulla on pultattu 6 isolla ruuvilla seinään. Aikani ährättyäni delekoin homman miehelle. Kaksin käsin sekin väänteli ja kiskoi että irti lähti.
Nyt sinne maali pintaan ja uusi hylly systeemi tilalle. Takahyllyt pysyköön siellä niitä kannakeita ei ruveta kiskoon irti.
Toinen omituisuus tuli remontissa 8vuotta sitten esille. Ensin oli tehty väliseinät ja käytävän komeron rungot ja sitten valettu lattia. Olipa hauska purkaa komerot.
Jos jollakulla tarvetta 130-170cm tyttöjen vaatteille huutakoon hep! Ei ole mitään priimaa mutta ihan päällepuettavaa. Käyttäisin lapsilla jos olisi sen kokoisia.

1 kommentti:

  1. Jonkin verran olen minäkin saanut pientä raivausta ja kohennusta aikaan kotona ja pihassa tänä kesänä vaikka ei lomia ole paljon ollut. Vaatehuone pitäisi siivota perusteellisesti, nyt kun muistutat, mutta tuntuu niin kovin ISOLTA urakalta... ) Ehkä jos tekisi pätkissä.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!