maanantai 2. elokuuta 2010

Neuvoloissa

Uskaltaskohan NYT luottaa että yhteys pysyisi. Ovat nyt saaneet toimintakuntoon.

Tänään oli tytöillä 5- ja 6-vuotis neuvolat. Lisää huolta sieltäkin tuli. Tai jospa sen saisi laittaa jännityksen piikkiin. 6v kuuli miten sattui kotona meinasi sitten kun puhuttiin että kuulin minä. Sanallisissa tehtävissä ei huvittanut kuunella. Pöydällä oli siis kaksi kynää, auto ja pyöreä rengas. Tehtävä kuului esimerkiksi näin ota lyhin kynä ja pane se renkaan sisään. Tyttö otti kynän ja yritti panna auton renkaan sisään. Juuú menihän se oikein ainakin teoriassa rengas mikä rengas. Toisella meni vähän paremmin ujous vain vaivasi.

Lääkelupakin sain tänään hoidetuksi lääkärin B-todistus tulee joskus loka-marraskuussa.

Tytöllekin tuli tänään opintotuki päätös. On sitten virallisestikin opiskelija.  On nyt sitten viikot poiskotoa ja joskus viikonloputkin. Haikeaa ensimmäinen lähtee...

4 kommenttia:

 1. Mitäs 5v:n piti tehdä?? Meillä se on pian edessä.

  VastaaPoista
 2. Pieni lintu: Ympyränleikkausta saksilla, värit, piirtää erilaisia kuvioita, helmen pujotusta, leikkikuutioista tehdä mallin mukaan erilaisia kuvioita, tasapainoilua yhdellä jalalla, kuulo ja näkö. Hernepussin heittoa.

  VastaaPoista
 3. Voi ei kuulo ja näkö - vuosi sitten poitsu ei ollenkaa halunnu olla yhteistyössä niissä jutuissa, olis vaan leikkiny. Plääh! Mitähän tosta tuleekaan taas.. :/ Sitte ne neukussa luulee että poika on jotenkin vajaa tai muuta kun ei "osaa" mitään, ei se vaan ikinä neuvolassa tee mitää juttuja..niiden pitäs asentaa kotii joku vakoilukamera. ;D

  VastaaPoista
 4. Näimpä, kärpäsenä katossa. Meilläkin nuo kuulot ja näöt on ollu vaikeita. Nyt tuolle isomalle sanottiin ettei se ole sen kummempi kuin isän radiokuulosuojaimet. kuuli kuirtenkin miten sattui ;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!