maanantai 30. maaliskuuta 2009

Lasten kanssa talostelua

Eilen oli taas pyykkivuori melkoinen niinkuin aina saunaillan jälkeen. Yritin noita meidän "isoja" että "ruvetkaapa nyt pyykkään kun kerran olette siellä köksän tunnilla opetelleet ja vasta oli kokeetkin asiasta" että taito ois muuta kuin teoriaa. Oltiinpa taas niin laiskanpulleita että eivät viittineet korvaansa letkauttaa. No ei aikaan kun meidän tokaluokkalainen poika(mikälie ollut taka-ajatuksena ) oli työntouhussa. Huiskis pyykit oli kuivausrummussa, osa viikattuna omalla tavallaan, matto ulkona ja imuri kädessä. Huh! Tullut näköjään isäänsä kun rupee touhuaan niin silloin tapahtuu ja vauhdilla.
5v tyttö on ollut tuossa lähdössä pitemmän aikaa "lelukauppaan". Eilen tuumas jotta kunhan hän kasvaa isoksi ja saa hahhaa(rahaa) menee sitten lelukauppaan. Tänään tuossa aamusta jo kärttänyt lähtöä "tuu jo pukeen pikkuiset(hän ja sisko) että päästään lähteen". Yritin kysellä että mitä sinä sieltä ostaisit? No, suklaamunia! Yritin selittää että pääsiäiseksi ostetaan sitten ruokakaupasta suklaamunat niin tuumas sitten siskolle rotta ja hänelle kissa. Välillä kuuluu Lähdetään jo! pliis!
Saapa nähä milloin tuo lumi sulaa? Jotenkin nyt alkaa tuntua että sais jo ruveta kevät tulemaan ja lämpimät tuulet puhaltaan. Satas ainakin viikon niin sulais lumet ja sen jälkeen paistais aurinko joka kuivattas tantereet. Onneksi asutaan mäen päällä pihat on äkkiä kuiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!