perjantai 20. maaliskuuta 2009

Ajatuskiekuroita

Aamulla osa koulukkaista oli noussut ennen seitsemään. Pikapikaa pukivat ja söivät aamupalan ja lähtivät ulos laskemaan pulkalla mäkeä. Kello tikutti vasta 15 yli 7.Tuntu aluksi hassulta mutta niinhän sen pitäisi ollakin: aikaa leikkiin ja hauskanpidolle. Siitähän sitä ammenetaan arkeen niitä ilonpisaroita ja muistoja myöhemmälle iälle.
Itsellä kauan kytenyt opiskeluhaave ruvennut palamaan. Plussiahan löytyy paljon. Päivitystä ammattiini, kenties työpaikan, vaihtelua jne. Mutta kun kolikolla on toinenkin puoli ja se kovempi eli taloudellinen puoli.
Eilen tutkailin noita etuus vaihtoehtoja jäljelle jäi vain normi opintoraha. Muissa oli vaatimuksena että pitäisi olla sitä työhistoriaa reilusti takana. Tässä pohdin että uskaltaako noin pienellä budjetilla lähteä opiskelemaan perheellinen+asuntovelallinen? Tosin yksi tuossa totesi että ei sitä voi rahan takia opiskella. Onhan se näinkin mutta onhan senkin oltava mietittynä miten pärjää ja saa menonsa hoidettua.
Pohdittavaa riittää.
Eilen tuli sitten kontrolliaika oys:n fysiatrian pkl:llekin heinäkuun eka päiväksi. Jospa sitä olis senverran kipee että uskosivat. Inhaa toivoa tälläistä mutta kun eivät meinaa "oireetonta" uskoa. Tänne oman tk:n jumpparille ei tahdo sitten saada aikoja. Olen vasta 8:tana jolle annetaan aikoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!