keskiviikko 29. elokuuta 2012

Ylityöllistetty

On kiireinen viikko takanapäin kuinedessäpäin. Eilen sain mehustettua kerätyt marjat ja mehua tuli 14 litraa. Toinen puoli on vielä keräämättäkin.
Tänään oli diakonissan kanssa palverin poikasta ja huomenna lähdetään poijan kanssa ouluun. Pitäisi löytää semmoinen paikka kun Rehapolis. Poijjalle sovitetaan pyörää, katsotaan sopiiko. Iltapäivällä olisi sitten Tahkokankaan vuoro ja illalla sitten koulunpenkki odottelis. Perjantaina olisi vielä yksi palaveri. Ensi viikko näyttää ihanan tyhjältä. Ihmettelee että mitenhän työssäkäyvät saavat kaikki jutut järjestettyä?
Haikeus, sain auton myytyä.
Ihanaa huomista päivää teille! Nautitaan syksytä kun se aurinkoaan näyttää.

5 kommenttia:

 1. Aurinkoa sinun päiviisi. <3

  Mehua! Tuo kotikutoinen mehu on vaan maailman parasta ja ilahduttaa aina. Maku muistuttaa lapsuudesta ja saa hymyn huulille .

  VastaaPoista
 2. Kylläpä olet kiireinen...:)
  Toivotaan, että Olunreissunne antoisa ja saatte pojalle pyörän.
  Mukavaa matkaa teille♥

  VastaaPoista
 3. Asun itse Oulussa, tuo nimi ei tuu mieleen mitä sinun pitää etsiä. Tahkokangas on täss aika lähellä missä asun. Koirien kanssa kävelen usein sen ohi. Toivon teille ihanaa päivää Ouluun ja, että pojalle löytyy pyörä. Nukkekoti jie

  Ps En tiedä onko se paikka Oyssin lähellä.

  VastaaPoista
 4. Rehapolis on osoitteessa Kiviharjunlenkki 4 ja se on sama paikka kuin entinen Proteesipaja/Proteesisäätiö. Sinne ajetaan Professorintieltä ja käännytään Kiviharjuntielle (samasta risteyksestä, josta mennään sote-alan ammattikorkeakoululle). Ajetaan koulun ohi ja sitten ollaanki Kiviharjunlenkin risteyksessä. Käännytään vasempaan ja seuraavassa oikealle kääntyvässä mutkassa on Rehapolis. Toivon että löytyy näillä ohjeilla.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia teille! Paikka löytyi helposti mutta sisäänkäynti oli hukassa, kierttiin vähän niin löytyi. Oli vähän huonosti opasteet tai olivat niin kasvillisuuden suojassa . Poika saa todella hienon pyörän. On ne nykyajan apuvälineet lapsille mitä näki siellä niin nättejä ja värivalikoimaakin on. Ajattelee vielä että ilmaista...
  Tahkokankaalla oli tosi symppis nuori lääkäri.
  Ja kouluilta plääh.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!