lauantai 11. elokuuta 2012

Ketuttaa

Nyt kanattaa jättää lukematta jos ei valitusta jaksa lukea! napsauta nyt siis toiselle sivulle Kiitos!


Pakko vaan purkaa tämä kura pois. Voiko auton myyminen olla näin rasittavaa. yksi raskaimmista viikoista ikinä. Pitäisi niin halvalla myydä tai no omasta mielestäni. Kaiken näköistä kitisiää ja vaihtotarjouksia tullut että. AAArgh. No jos mies jos eläisi niin sanoisi jotta jätä pois kun nuin tressaa. Juu yritetään.
Eikä minusta oo mihinkään. Yritin mustikkaan mukuloitten kaa ja hö jo 20m käveltyäni metsään olin niin sekasin että katoin paraimmaksi  ehtiä auton ja palata takasin autolle. Däm
 Yksi asia pelasti tämän viikon. Sain puuttuvat opintoviikot järjestymään.


Niin näitten kuvien oton jälkeen poijjat lähtivät lentoon. Nyt on pesä tyhjä.
4 kommenttia:

 1. Täällä on hyvä puhista kiukkuaan ulos ja kuten sanoit, jos ei jaksa lukea, niin siirtyy sitten vaan toiseen blogiin...:)
  Eikä tuo edes ollut paha purkatuminen...:D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa tutulta juuri nyt!!
  Minäkin koetan myydä autoani - viimeiselle hinnasta tinkijälle teki mieli vetäistä naulalla auton kylkeen ensin piiiiiiitkä viiru ja sanoa sitten, jotta "noin, nyt se on halvempi!".

  VastaaPoista
 3. Eihän tuo nyt niin paha purkautuminen ollut, hyvin jaksoi lukea :)
  Kuten Irmastiina sanoi, täällä niitä kiukkuja on hyvä purkaa.
  Kyllä noita auton ostajia on joka lähtöön. Miun setä möi omansa, niin ostaja olisi halunnut takuun siitä. Eihän niitä yksityisissä kaupoissa anneta. Ostakoon liikkeestä, jos takuita haluaa.

  VastaaPoista
 4. Irmastiina: Kiitos! Joo tuntuu välillä että kyllästyvät jo minun valittamiseen. Onneksi on näitä kanavia joihin purkaa kurat ja itkut.
  Hyvä Minttu oikea asenne ensin rahat kouraan ja lähtiessä pitkä viiru peltiin. hehhee siitäs saavat!;) Ihan hullulta tuntuu heidän tarjouspyyntönsä maksasivat vain 500€ enemmän kuin vastaavasta yli 200 000 enemmän ajetusta autosta oO tai joku hassu vaihtotarjous; silkkimatto! Kiitos siullekin kommentista!
  Sirutuuli: niitä on tääläkin nähty ei ihan takuu tahtojia mutta kun se auto niin vanha niin se hajoo. Kiitos sullekin kommentista!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!