lauantai 4. elokuuta 2012

Reissua

Paljon ei maisemista tullut kuvia otettua kun toisen völjyssä mentiin. Oisi varmaan ihmetellyt ku tuo aina pysähtyy jonnin joutavia kuvamaan ;)


Äiti kato mitä tuli!

Rapuja!
Myös kalastettiin mutta nyt ei ahti suonut antejaan ja soudettiin ja lapset räpiköivät ja sukeltivat vedessä..


Paikka oli koskisen ja virtaavan joen rannalla joki oli tosi alhaalla. 40 askelman rappuset vei alas.Yhtenä  päivän käytiin Rukalla siellä ei tullut otettua kameralla kuvia. hiljaista oli Rukan tienoo..
 Lähtiessä käytiin oivankiin menevän tien läpi. Olipa hurja kohta kun kummalla kohtaa oli jyrkkä puotos alas järveen.Semmonen oli meidän lomanen. Sunnuntaista keskiviikkoon. Aurinkoisesta vesisateeseen. Mukava loma.

3 kommenttia:

 1. Heinoja kuvia olet kuitenkin ottanut!
  Varmasti ollut hyvä loma teillä...:)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia olet ottanut tosiaan Rukalla on näin kesä aikaa aika hiljaista. Mekin oltiin vikko sitten mökillä Kuusamossa ja ilmat suosi meitä. Poro tuli aiva lähelle ja koirat haukku vimmatisti sit se lähti hiljaleen lönkytteleen tielle. Mökillä porot ovat aika kesyjä tulevat ihan piha piiriin ja eivät pelkää. Nyt olis tarkoitus lähtä vk loppuna Kuusamoon puu savottaan jos ilmat suosii. Iloista Sunnunatita sinulle toivoo: Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 3. Varmasti nautitte lomasta ja irtiotosta kotielämästä. Kivoja kuvia olet napsinut:)Haleja <3

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!