maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kiitollisin mielin eteenpäin.

Perjantai oli todella raskas päivä tuntui että ei jaksa ei minkäänlaista ihmiskontaktia mutta niin se viikonloppu toi uudet voimat puskea taas eteenpäin.
Eikai tässä auta kuin taas nousta ja kerätä taas voimanhippusia ja jatkettava kulkua.
Onhan tämä meille jo mones jatkoaika.
Lähtö on ollut jo karvan verran päässä jo pari kuukautta sitten kun se putki asetettiin keuhkoihin. lääkäri totesi suoraan vimmes että hän ei uskonut sinun enää leikkuupöydältä palaavan. Toisen kerran silloin kun lääkäri kovasta tulhduksesta huolimatta jätti suonensisäiset antibiootit antamatta. Onneksi toinen lääkäri aloitti hoidot ja nyt sitä ollaan jo kesäkuussa menossa.
Kiitollinen olen että meille on jo annettu toista vuotta yhteistä aikaa vaikka ei se aina helppoa ole.
Meidänkään elämäntaival on ollut aika vastaista alusta saakka. Ensimmäisen vauvan ennenaikainen syntymä ja kuolema jne mutta muuten katselen kiitollisin mielin taaksepäin olen saanut kuitenkin niin paljon vaikka kovankin kautta.
Tässä vastoinkäymisissä oppii olemaan kiitollinen pienistäkin. Mieskin sanoo nauttivansa kun saa nukkua. Minullakin yöllä helpompaa kun ei tarvi kuulostella että katkeaako hengitys vai jatkuuko. Viimme yönä rupesi ihan naurattaan mukavan kuulosta tuo normaali kuorsaus!
Toivotaan nyt että nuo säteet tehoaa tehokkaasti ja päästään aloittamaan stytot uudestaan. Pästäisiin tuosta hermokivusta eroon muuta en toivo!

Nuorimille lapsille alkoi tänään päivä kesäleiri on täällä taas hiljaista päiväsaikaan. Eikä enää ole koiranpentuja huolehdittavana jos sitä jotain jaksais tehdä.5 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että voit paremmin.
  Kummasti sitä oppii nauttimaan pienistäkin asioista, kun kovasti koetellaan.
  Voimia toivon teille koko perheelle.

  Aurinkoa päivääsi.♥

  VastaaPoista
 2. Hei <3

  On se vaan usein niin kummaa, että "niin on voimasi kuin on päiväsi".......Sivusta seuraava ei voi kuin vain ihmetellä, että voit kirjoittaa kiitollisuudesta! Taivaan Isä teitä siunatkoon <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille!
  Mammeli olisko ollut parempi sana tyytyväinen? Sitä opppii tyytymään vähään hyvääkin. Asiat voisivat aina olla huonomminkin.

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Voimia teille koko perheelle!
  Aurinkoisia päiviä lempeitä kesätuulia nauttikaa
  jokaisesta päivästä. Lämpimästi teitä ajatellen. t.jaana

  VastaaPoista
 5. Päivittäin olette ajatuksissa ja Taivaan Isälle teistä juttelen, pyydän teille kaikille voimia ja täysihoitoa.
  Siunausta jokaiseen päivään!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!