keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

HEH

Menimpä minäkin faceen blogini kanssa mutta en saa tänne sitä liittymisjuttua näkyviin. Enkä edes tiedä miten nämä päivitykset saa sinne mutta yritetään!
Klik
Tänään käytiin miehen pään ctkuvauksissa ja huomenna saadaan sitten tulokset. Toivotaan ettei mitään löydy!
Harmistus toisen koiranpennun hakijoista ei kuulu mitään vaikka viimmestään maanantaina piti hakea. Eivät vastaa sähköpostiin eikä tekstiviestiin.Pitänee soittaa jos tuo numero on ees enää voimassa kun ei vastausta saa. Jos en saa kiinni niin voinkohan panna samantien uudelleen myyntiin?
Muutoin täällä vaan aina vaan sataa ja sataa. Onneksi kuitenkin on sadetakit keksitty lapsille!

ja hei tervetuloa uudet lukijat! Mukava että tulitte.

4 kommenttia:

 1. Hei Anna! Kesäloma alkanut täälläkin. Sunnuntaina sain vihdoinkin perunat maahan :) sadellu ja aurinko välillä pilkottanut pilven raosta.. verikokeissakin kävin pe piti lääkärin soittaa ja soittoa ei kuulunut joten kaikki kai ok ( se oli se bcr ym.)Toivottavasti saatte huomenissa hyviä uutisia toivotaan niin!! kesäterveisin jaana

  VastaaPoista
 2. Jaana: Ompa jännä tapa teillä jos jotain on niin soitetaan Huh! minä en moiseen pystys! Hieno homma että sielläkin kaikki verikokeissa ok.
  Mekin ollaan haaveiltu potun niikuin täällä perunaa kutsutaan panosta maahan mutta aina senverran vettä tulee ettei pellolle pääse. Kesäkukatkin on vielä ostamatta. Eikä oikein mikään kuki no tuomi ja marjatuomi pihlaja lopetti jo. Toivotaan ettei pakkaset vieneet mustikan kukkia kun olivat silloin kukassa.
  Terveisii sinnekin päin! ;)

  VastaaPoista
 3. Peukku miehen tuloksille!

  Jos ei pentua haeta,eikä vastauksia tule soittoihin,eikä txt- niin myyntiin vaan uudelleen.
  Eihän sitä nyt aikuisten maailmassa ikuisuuksia odotella.
  jos eivät ossaa ilmoitella,niin tuskinpa olisivat koiran omistajinakaan kummoisia!

  Aurinkoa!

  VastaaPoista
 4. vintti: näin minä teinkin laitoin viimeisen meilin ja panin uuden ilmoituksen nettiin. Miehen tuloksia ei vielä saatu. Lääkäri ei vielä ole kerennyt antaa lausuntoa.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!