maanantai 9. toukokuuta 2011

Toka satsi

Miehellä oli veriarvot senverran kohentuneet että kutsu tipan nokkaan tuli. Puolenpäivän aikaan menee sitten ensin karboplatiini ja heti perään etoposidi. Nämät pannaan oysissa ja huomenna ja ylihuomenna sitten naapurikunnan tk:ssa etoposidi. Viimmes sai tuon etoposidin tabletteina ottaa kotona. Saapa nähdä onko suoraan suoneen äkäsempi aine kuitenkaan ei mahaa niin ärsytä.
Huono homma vaan kun poika rupesi kuumeileen kunpa nyt ei tarttus isään. Se on sitten tieten sairaalareissu kun on matalat veriarvot.
Itse tuskailen täällä tekemättömien töiden alla. Puut pitäisi ajaa liiteriin (onneksi ei tarvi pieniä!!) Pihat harvoida, ikkunat pestä, kasvimaat laittaa kuntoon sun muut normiaskareet.Talon tekniset vempaimetkin pitäisi laittaa kesäkuntoon. Eilen kuului vieruspediltä että muistuttapa että iv-koneen pelti pitää laittaa kesäasentoon. Onneksi on joku hämärä muistikuva missä se voisi olla.
Koulukaan ei anna armoa tekstinkäsittelyssä on monta sivua erinäköisiä harjoituksia varmaan likemmäs 40 sivua jostaa kootaan portfolio. Samoin tulee laskutuksesta ja palkanlaskennasta.
Kuka tulisi meille organisoimaan nämä hommat että tulisi hommat tehtyä? Talokin on kuin pommin jäljiltä. Vielä on löytynyt puhtaat vaatteet päälle ja ruoka on ollut ajallaan pöydässä.
Mutta ilma on mitä ihanin! Aamulla katselin talon nurkalta keväistä maisemaa ja kuuntelin linnunlaulua. Voi kumpa voisi olla yhtä huoleton kuin he!.

2 kommenttia:

  1. Voimia jaksamiseen ja älä huoli ei se haittaa jos kaikki ei olekkaan just... kaikki ajallaan!!! Terveisiä koko perheelle täältä kymenlaaksosta!

    VastaaPoista
  2. Voih, harmi kun miekin asun niin kaukana. Jos lähelläsi oisin niin toki ojentaisin auttavan käteni!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!