keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Ei toimi bloggeri

Toimiiko muilla bloggeri?
Yritän vastailla kommenteihin mutta ilmoittelee että "olemme pahoilamme emme voi toteuttaa pyyntöäsi". Jepulis.
Mies lähti tuossa sinne kuvauksiin ja ensiviikolla viimmeistään sitten tiedetään onko möykky lähtenyt kuin hurjasti pienenemään. Työinto on kyllä ruvennut jo löytymään. Minä kun en ole yksinkertaisesti kerennyt minnekkään. Kävi ohrasesti nuiden tehtävien kanssa, niitä tuli lisää! Ja ne pitäisi olla ensi tiistaiksi tehtynä ja harjoitukset huomiseksi kun on palkanlaskennan tentti. Jepulis, eipä muuta kuin nyt laskemaan.

Eilen saatiin kunnostettua kasvihuone ja laitettua sadevesiallas josta sitten saadaan kasveille vettä. Pihalla odottaa 90 kuusen taimea istuttajaa.  Nekun saadaan istutettua eipä enää tarvi istutella puita. Ollaan joka vuosi istutettu jonnekin jotain mutta ei vaan näy missään.

Mutta kaikki kommentoijat! Kiitos mukavista viesteistä. Olen ne hyvillämielin lukenut kommentit mutta en pääse vastamaan niihin. Kiitos teille niistä!

5 kommenttia:

 1. Heippa hei! Minäkään en pääse kommentteihini vastailemaan (enkä itse asiassa tiedä, voiko blogiini edes jättää kommenttia tällä hetkellä...:/). Argh. Ärsyttävä bloggeri :(

  VastaaPoista
 2. Toimii minulla, ja on koko ajan toiminutkin, mutta monet muutkin ovat valitelleet kommentointiongelmista.

  VastaaPoista
 3. Jaksuja ja voimahaleja täältä.

  Miulla on tökkinyt myös koko päivän blogger... saa nähdä tuleeko tämäkään kommentti perille...

  VastaaPoista
 4. Terveisiä täältä kymenlaaksosta!! Viime viikonloppuna saatiin perunat, porkkanat ja henreet maahan. Kukkapenkistä nousee jotain ihme juttuja taisin viime syksynä laittaa sinne jotain kun vaan nyt muistais mitä?? Muisti mennyt jotenkin kehnoksi noitten lääkkeiden takia (KMLllää saorastan toista vuotta) terveisiä teille kaikille!!

  VastaaPoista
 5. Kokeilenpa minäkin joko toimisi.

  Aikalailla saatiin kuusentaimet maahan vielä olisi mutamille paikka hauksessa. Eilen vein osan kukista jo ulos ja kuinka ollakkaan; pakkasen puolella oli käyty viimme yönä.

  Kappas kohtalotoveri Kymenlaaksosta! Meitä ei taida kovin montaa ollakkaan. Kiva tavata vaikka näin verkkossa.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!