maanantai 30. toukokuuta 2011

Odotuspäivä

Jännitystä piisapi tälle päivälle. Mies on kohtsilleen lääkärin juttusilla ja saadaan tietää "luuranko" kuvien että keuhkokuvien vastaukset.
Tyttökin oli aamulla täpinöissään että nyt saadaan tietää onko levinny vai ei. Miten lie jaksaa päivän opiskella. Sisäelimiin se ei ole onneksi levinnyt tuskin luuhunkaan olisihan niitä kipujakin?
Jatkot sitten riippuu tuosta keuhkokuvista.

Kävin laittamassa itämään porkkanat että punajuuret. Niille toivon kasvua. Kohta alkaa sataakin sopivasti alkaa taivas tummumaan päin.
Ikkunat oli tarkoitus pestä tänään mutta tulee kyllä liikaa. Jospa huomenna.
Koulukkailla on viimmeinen kouluviikko edessä ja minulla huomenna vimmeinen tentti. Sitten on lukukausi pulkassa.
voihan räkä taas bloggeri ei anna kommentoida..
Ja nyt täytyy lopetella.
Kehräävät terveiset siis Oonamoonalta joka valoitti sylin

4 kommenttia:

 1. Taidettiinpa olla eilen miehesi kanssa yhtäaikaa OYS:ssa tiputuksessa (team1). Toivotaan että sytot on tehonneet ja hyviä kuvia olette saaneet.
  Minulla taisi olla 27. reissu, suolistosyövän etäreitä on keuhkoissa, toissa syksynä löytivät.
  Olen blogiasi käynyt aina kurkkaamassa, onhan sitä teillekin haasteita annettu ihan riittävästi. Voimia ja kesän alkua ! t.pete

  VastaaPoista
 2. Pete: Menipä siinä tieten anonyymeys :) Monta reisuua olet joutunut jo kulkemaan. Meillä vasta reissut alussa. Tämä satsi kaatoi miehen petiin. Kaikkea hyvää ja tehoa hoitoihin Sinulle Pete!

  VastaaPoista
 3. Ei mennyt anonyymeys..kuulin vain että potilaalle annettiin karboplatiinia ja etoposidia, päättelin tästä & aiemmista kirjoituksista. t.pete

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!