maanantai 12. heinäkuuta 2010

Lomamuistoja

 

Olipa vaikea löytää kuvia jossa lapset eivä kovin esinny.
 Keskiviikkona kun pakattiin autoa niin Pella hiippaili hissunkissun pöydän alle ja taisi tuumailla että: minä lähden kanssa matkaan.
Torstaina lähdettin kolmen aikaan matkaan. Välillä pysähdyttiin syömään jätskiä.  Pojalle tuli jo heti alkumatkasta hirvee ressi riittäkö bensa? Isä muista tankata jo! Siiinä sai monta kertaa rauhoitella ettää kyllä riittää. Mistä lie moisen otti aateltavakseen.
Illalla saavutiin Taulaniemeen. Lapset syötettiin ja nakattiin järveen jäähtymään. Mikäs siellä polskiessa hieno hiekkaranta. Ilta oli upea. 
Perjantai aamuna muksut heräsivät jo turhan aikaisin. Käytiin hoitelemassa leirintäalueen possuja ja lampaita. Metsästä käytiin katsastamassa mansikoita ja mustikoita.
Loppupäivä menikin sitten Särkäniemen huvituksissa ja kauhuissa.
Lauantai aamuna muksut pantiin uimaan. Sitten käytiin ostamassa Ideaparkista pakolliset matkamuistot.
sitten lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Pysähdyttiin Keravan vanhan kirkon parkkiksella kahvilla. Siellä sitten sattui ensimmäinen säihkähdys. Oltiin jätetty  kuskin ovi auki että auto jäähtyy. Osa porukasta kiersi kirkkoa ja minä lähdin katsomaan minne polku vie kun vettä kerrän näkyi. Tulessa pois näin  että auton edessä pakitteleen toinen auto hiukkasen tuli kiire. Näkivät sitten minut ja toiselta suunnalta tulleen pojan. Lähtivät sitten pois. Muuten tuli valittua huono kotiajoreitti oli pelkkää metsämaisemaa. Haukotus. Oltiin puolenyön aikaan kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!