perjantai 2. heinäkuuta 2010

Lääkelupa vanhenee

Hupsista keikkaa kävin Kelan asiointipalvelussa jättämässä "palkka" ilmoituksen niin kävin samalla katsomassa muutkin tietoni. Huomasin että imatinibinin eli glivecin lupa vanhenee jo marraskuussa. Eipä hoksannut kesäkuussa katsoa kun lääkäri viimmes soitti. Seuraava soittoaika osuu luultavasti joulun tienoille. Eikai auta kuin maanantaina tavoitella hemapolin väkeä että mites se uudistetaan.
Jännä muutenkin että vain muutamaksi vuodeksi kelan korvaus vaikka lääkitys ilmeisesti elinikäinen. Vai onko kelalla oletus että ollaan kuoltu jo buhahhaa. Esimerkiksi epilepsia lääkkeni absenoria ei tarvi uusia kun se otettiin käyttöön -93.
Epilepsialääkitys aiottiin jo lopettaa kun kävin siellä viimmes reilu kaksi vuotta sitten mutta vaadin uniEEG:n ottoa. Lääkäri lupasi sen otettavaksi puolentoista vuoden päästä mutta eipä aikaa ole kuulunut. Taitaa ajat siellä taas heitellä niinkuin aina.

2 kommenttia:

  1. Jestas...

    Mistä kohtaa niitä asioita voi tarkistaa???

    VastaaPoista
  2. Una:Vasemalla alhaalla lukee lääkkeiden erityiskorvausoikeudet(mikä sana!). Sieltä lööytyy lista milloin myönnetty ja mihin asti.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!