torstai 29. heinäkuuta 2010

Kartalla

Netti rupesi takkuilemaan meillä jo sunnuntaina päällä pois päällä. Maanantaina sitten soitin vikapalveluun epäilivät aluksi että "alavari" olis mennyt rikki. Eipä senkään vaihto auttanut kun nyt oli antenni pimeenä. Keskiviikkona sitten taas soittelin että ei onnaa ei. Kohta tulikin soitto että heillä olikin tukiasema rikki.

Olipa se jännää aikaa kun ei tienny maailmanmenosta mitään. Ei ole paljon telkkarit eikä radiot auki. Mutta ilmeisesti mitään elämää järisyttävää ei tapahtunut. Näköjään pärjää jonkin aikaa ilmankin.

Tällä viikolla olen kahdesti istunut hammaslääkärissä paikuttamassa hampaita. Näköjään pitäisi käydä joka vuosi tarkistuttamassa hampaansa ettei pääsisi reikiä syntymään.

Lämpöä piisaa tai hellettä. Tänään oli jo 10 aikaan 27c. Jospa illalla mentäisiin taas uimaan kun eilinen jäi välistä.

Kevensin tätä blogia turhasta moskasta pois. Kun tuntui että se lataa hirmu hitaasti. Oisko vielä jotain joka hidastaa tai  toimiko tämä nyt paremmin? Haluaisitko tänne jotain?

2 kommenttia:

  1. Hyvin toimii:)
    Joskus on ihan hyvä viettää netittömiä päiviä ja miksei pitempiäkin aikoja. Ainakin itselleni oli lähes terapeuttista vieroittua iltapäivälehdistä ym. ystävien kesämökillä.

    VastaaPoista
  2. Toimii hyvin.
    Mitenköhän sitä tosiaan pärjäisi enää ilman tietokonetta :)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!