perjantai 31. heinäkuuta 2009

Metsässä

Eilen lähdettin käymään uudestaan metsässä. Katsomaan löytyykö lisää marjoja. Puolukoita ei ainakaan näkyt liekkö sitten vielä niin raakoja ettei varpujen seasta näkynyt. Mustikkametsä oli sitten hakattu täysin aukoksi ja laikutettu. Kyllä siinä pieni lunnonsuojelija heräsi kun katso sitä suuren suurta aukkoa metsässä. Saatikka ne rankapuuksi sopivat puut jotka moto oli jälkeensä jättänyt! Miksi pitänyt lyödä kerralla aukoksi? Toisella puolen lähellä täysin koskematonta "korpea" löytyi mustikkaa toinen sieltä toinen täältä. Suolla ei sitten näkyt hillaa ollenkaan. Misshän ne sitten lymyää.
Illalla käytiin pyöräilemässä kympin lenkki jotta jalat vertyis. ovat olleet niin pökkelöt kaiken metsässä rämpimisen vuoksi.
Hauskaa ja lämmintä viikonloppua kaikille!

post signature

2 kommenttia:

  1. Kiitos virtuaalivierailusta! Mukava tavata verkossa vertaisia:)
    Omat marjat vielä metsässä, mutta sanovat että tänä vuonna täytyy marjapaikat tietää että saalista saa. Käymme kuitenkin katsastamassa, ensin metsät ja sitten anopin pakastimen..

    VastaaPoista
  2. Hei! Olen käynyt lueskelemassa blogiasi silloin tällöin. Ihanan reipasta elämää vietät, rohkaisevaa. Minä en marjaan tänä vuonna pääse...

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!