keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Turhaa ja apua

Kävin jumpparilla jo aamutuimaan. Vaan ei siellä uusia kikkoja tuohon selkäkipuun ollut. Jumppaa jumppaa vaan vähintään 2-3krt viikossa. Siihen malliin sanoi ettei sinun tänne olis paljon tarvinnut tulla kun hallitset tuon kroppas niin hyvin. Kun hälle tulee sellaisiakin potilaita millä ei ole hajuakaan kropasta. No onhan mulla kaksi vuotta pilatesta takana sen tulokset taisi näkyä nyt. Ensi kerralla kuitenkin saan paperiversion jumppaohjeista muistaa paremmin niitä sitten tehdä.

Tätini syöpäleikkaus meni hyvin. Itsestä oma syöpä vaan tuntuu niin hassulta kun ei tarvi leikkausta ei säteitä ei stytostaateja vaan lääkkeet pitää taudin kurissa(toivottavasti!). Elämä on niinkuin syöpää ei olisikaan. Labrakokeet ja lääkkeet vaan muistuttaa syövän olemassaolosta.

Pitäisi ruveta pullan leipomiseen ja jos vielä tekis persikkarahkapiirkan.

Onko teissä blogikurua? Saako tähän postaukseen tavutuksen?

7 kommenttia:

 1. Miton pilates? Onko se jotaki hyvää syätävää? En oikiasti tiärä.

  VastaaPoista
 2. Äijäkäppyrä:Käyhän osoitteessa http://yle.fi/genreportaalit/portaali.php?genre=terveys&osannimi=liiku_ja_voi_hyvin&jutunid=4730

  VastaaPoista
 3. Ja tuossa alemmassa tikkutiistain postauksessa on kuva minkälaissilla pötkylällä ollaan nyt jumpattu.

  VastaaPoista
 4. Em mee nuan monimutkaasehen osoottesehen. Kuvittelen vaan. Jos ei tulukkaa asia seleväksi, kyllä tuan mulle joku joskus toimitteloo. Orottelen sitä hetkiä jantus jaloon.

  VastaaPoista
 5. Hei, tulin vastavierailulle ja toivottamaan mukavaa pääsiäistä:)

  VastaaPoista
 6. Tavutuksesta en tiedä mutta kun laitan uutta postausta ja olen kirjoittanut pari riviä, aktivoin ne maalaamalla ja valitsen yläpalkista rivintasauksen. Sen oikeanpuoleisen niistä paperiarkkia muistuttavista ikoneista. Auttaisko se?

  VastaaPoista
 7. Kiitos ja kummarus Rita! Tuo on ainakin vähän paremman näköistä kuin ne harakanvälit.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!