maanantai 6. huhtikuuta 2009

Malkamaanantai


Hassua, minä olen luullut että meillä on kuusi koululaista. Äskön tuossa tarkistin ikkunasta että kaikki on tallella niitä olikin seitsemän. Hahaa niin sitä sekoaa laskuissa.
Pääsiäisviikko alkoi eilen palmusunnuntaina. Muistelin pääsiäsisviikon päivien nimiä ja mistä nimet juontuvat. Tässä hyvä linkki siihen. Mukavia uskomuksia, sanontoja tässä linkissä. En viitsi ruveta kopsaamaan voipi lukea sieltä.
Pääsiäisen menuuta pitäisi alkaa suunnittelemaan. Hirvenpaistia on vielä tieten pakkasessa. Sillekö löytäis hyvään marinaadin ohjeen niin vois sen tehdä poies. Mies haluaisi että kokeiltas sitä lammasta mutta kun en ole koskaan tehnyt niin ei ole hyvää reseptiä. Pitäs löytää takuuvarma lammasrespti että varmasti onnistus. Makeina meillä on aina ollut rahkapiirakkaa,pashaa ja mämmiä. Mämmiin ovat jo yleensä jo kyllästyneet kun ovat syöneet sitä rove tolkulla maaliskuulta alkaen.Mithän muuta sitä laitteleis?
Mun piti ottaa eilen lenkiltä kuvia tänne kun on vielä "täysi" talvi mutta eihän tämä hurupää semmosia muista ottaa kameraa mukaan.
Eilen käytiin kattelemassa kirpparilta oisko siellä nojatuoleja tai kerrossänkyä meille. Muttei vielä mieluista löytynyt. Tässä pitäis ruveta suunnitelemaan huoneitten uudelleenjäjestelyjä. Pitäs keksiä telkkarille ja tietokoneelle paikka että saatas tamäkin huone kamari käyttöön. Tapettejakin pitäsi alekoreista lähteä penkoon. Huoks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!