tiistai 4. lokakuuta 2011

Helpotus

Kuuluiko teilläkin suuren suuri kopsahdus? Nimittäin mun sydämmen päältä tippui painolastia aika paljon pois.
Entainnut silloin kaiken keskellä kertoakaan että silloiselle eskarille tehtiin koulukypsyystesti ja sehän meni täysin penkinalle. Pyskologi oli silloin sitä mieltä että eskari on PAKKO kerrata. Ei ottanut kuuleviin korviinsa minun ajatuksia. Eikä sitäkään että mulla on ehkä kokemusta lukihäiriöisestä oppijasta jota tämä tyttö ei kokemuksen mukaan ole ainakaan niin paljoa että pitäisi kerrata eskari. Tyttö vielä syntynyt tammikuun alussa ;). Antoi jonkun tukihenkilön numeron että näihän ne äidit aina reagoi... eivät usko.
Koulutaival sitten alkoi hieman ristiriitaisissa mietteissä että mitehän tässä käy? Mutta lukeminen on alkanut ihan hyvin pikkutavua jo liuuttelee. Matikka menee hyvin. Tosin säikäytti äidin kun kertoi että ei osannu matikan kokeessa mutta kokeesta kuitenkin tuli 8-!
Et täällä vähän leijutaan.
Saas nähdä milloin se kopsahdus sitten alaspäin tulee..
Itse olen taas kipuileva käden luita särkee etenkin ranteita. Onneksi burana hellittelee mutta väsyttää. Lie gilvecin syytä. Yhtä tuskaa tämä naputtelukin ja illalla pitäisi mennä kouluun.
No seuraava potilaskin tuossa on: nuorin poijista ja mies tuossa näyttää kans siltä että kohta ollaan taa kovassa kuumeessa :(

4 kommenttia:

 1. Minä sitä ihmettelin, että mikä ihmeen kopsahdus meille kuului...☺☺☺

  Harmi tuo kuumeilu, mutta niihän se yleensä koko perheen käy läpi.

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mukavia tuollaiset leijuvat ja sydäntä keventävät uutiset. Itsekin otin käyttöön rannetuet kipuilun takia. Syksy se kolottaa.

  VastaaPoista
 3. Onneksi on olemassa hiukkasen rauhallisia ja onnellisiakin hetkisiä kaiken huolen ja kipujen maailmassa.

  Toivottavasti käsi olisi kipuilematta.

  Eivät ne psykologit tosiaan kaikkea tiedä kun tuollailla meinasivat kouluunmenon lapselta evätä. Onneksi olivat ihan väärässä. Hyvä, kun pidit pintasi! Hyvä tyttö!

  *halitus*

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!