perjantai 29. heinäkuuta 2011

Piupau viikonloppua!

Kiitoksia ihanista kommenteista. Niiitä on aina ilo lukea!

Niin taas se on viikonloppu edessä. Jospa tässä kerkeää kaikki vielä huokaista ennenkuin koulut taas alkaa. Huomasin että eihan sitä lomaa olekuin pari hullua viikkoa jäljellä. Isomilla tytöillä ole sitäkään

Miehellä meni sittenkin iv-antibiotiin puolelle. Tulehdus alkoi uudestaan nousta viikonloppua kohdin crp ollen viikonloppua yli 200. Mittari ei näyttänyt enempää. Edelleen on väsynyt. Ihme kyllä jaksoi kuiten kyllä juhlia juhlat hyvä niin. Ei tarvinnut ruveta perumaan. On sitä ollut huolesta soikeena että mitäs nyt; hoidot siirtyneet monella viikolla ja nyt oisi luvassa ensi viikolle jos saadaan tulehdus kuriin.

Jännä huomata noissa koirissakin mustasukkaisuutta ja mökötystä. Huvittuneena tuossa olen katsonut kun tytölle joka on nämä koirat  kotona ollessaan hoitanut tuli kaveri käymään. Eikä huomioinut koiria niin paljon kuin tavallisesti. Toinen koira nukku yönsä toisen tytön sängyn vieressä ja toinen sitten mököttää jossain nurkassa nyt kun ei pääässyt heidän mukaansa.

Jospa sitä nyt lähtisi ruokalevolle ja toivottelen teille mukavaa viikonloppua!

Ps. jospa vähän sataisi ei tarvitsisi kasvimaata kastella. Perunan varret piti jo leikata pois ruttoa näkyi jo lehdissä.

3 kommenttia:

 1. Sateetonta täälläkin edelleen! Ne sateet taitavat vallata kaupunkeja ja jättää maaseudut ihan paitsioon?

  Totta on, koirat ovat mustiksia.
  Hyvin herkkiä sellaisia. =)

  Voimahaleja ja enkeleitä <3

  VastaaPoista
 2. PS: Mie nostin jo ne viiden perunan satoni ja söimme ne kaikki pikku siiklit yhdellä ruokailukerralla. =) Olivat niin varret kaatuilleet sikin sokin... Ei se peruna kuulu kukkapenkkiin, näin se on. Mutta kun ei ollut erityistä perunamaata, eikä tulekaan, koska tontti on niin pieni...

  VastaaPoista
 3. Niin sade kuin ukkonen kiertänyt meidät 10 km päästä.

  No nyt onneksi ilma viilentynyt ettei kasvimaata tarvi kovin kastella ja kummasti porkkanat häviää maasta parempiin suihin.
  Tomaatteja en ymmärä ne ei punastu.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!