tiistai 12. heinäkuuta 2011

Nautiskelua

Tässä istuskelen ja nautin hiljaisuudesta ja vesisateesta!.Osa tytöistä pääsi mummolaan yökylään ja pojat lähti päiväleirilleen. Loput  sitten vielä vetelevät unia.
Vesisadekin vihdoin saatiin tännekin. Kiertänyt jotakuinkin 15km päästä. Kaikkialla on ollut kuivaa mutta meillä on tuo 1000litran vesisäiliö ollut täynnä edelliseltä sadekaudelta kertynyttä vettä. Sillä ollaan saatu kasteltua kukkaset ja juurikasvit.
Tässä taas odotellan verikokeisiin pääsyä ja sitten jos antavat myöden niin ensiviikolla olisi siten miehellä tiputukset ja seuraavalla viikolla siitä myös uudet kuvaukset. Harmi vaan kun sattuu samalle viikolla kuin pojan rippijuhlat. Jospa jaksaa juhlia kuitenkin.
Itsellä jotenkin tämä miehen sairastuminen ottaa nyt kovin voimille. Tahtoo vain itkettää koko ajan, koko ajan pelko että entä jos jään yksin?Toivo on toki korkealla parantumisesta mutta kuitenkin.

3 kommenttia:

  1. Hei ja terveisiä täältä kymenlaaksosta tarkemmin Korialta. Olemme ollet mökillä saunanrakennus puuhissa vielä saa pakertaa aika paljon ennenkuin on valmista..olen kovasti ajatellut teitä siellä ja etenkin toivonut että kaikki kääntyisi parempaan suuntaan.. voimia ja koittakaa jaksaa!!t.jaana

    VastaaPoista
  2. Siunausta! Muistan rukouksin koko poppoota! Päivän matka kerrallaan riittää niin hyvinä kuin vaikeina aikoina ja siihen annetaan voimat. Rauhallisia hetkiä toistekin ja iloa puutarhasta ja perheestä! terveisin eräs äiti Turusta

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!