tiistai 7. joulukuuta 2010

Lääkärin soittoaika

Edelleen KML:sta ei merkkejä. Kaikki siis hyvin puolen vuoden päästä uusi labrakontrolli.
Jännä miten nuo lääkärit ajattelee erilailla. Viimmes lääkäri tuumaili että on "on saatu lupaavia tuloksia että viiden vuoden jälkeen lääkettä voisi tauottaa". Tämä naislääkär on sitten sitä mieltä että "kun säännölisesti muistaa lääkkeen otta niin se tehoaa eli jatkuva sännölinen lääkitys".
Sama tuo mun epilepsia lääkkeen kanssa toinen meinasi että tämä on elinikäinen lääkitys ja viimmes lääkäri meinasi että voisi lopettaa samantien kun tulee yhteiskunnallekin kalliiksi! En suostunut suoralta kädeltä lopettaan absenoria ennenkuin tarvittava unieeg on tehty. Sinne olisi pitänyt varmaan vuosi sitten tulla jo aika että myöhässä mennään. Arvatenkin taas lääkäri vaihtunut ja mielipide!
Otappa siitä selkoa mikä on oikein!?

2 kommenttia:

  1. Tuo KML:n poissa pysyminen on upea juttu! Tuuletus sille, jeeee!

    Lääkäreillä tuntuu olevan omia hoito- ja seurantalinjoja. Olen itse ollut tarkkana näiden kanssa, esim jos ylilääkäri/erikoislääkäri on minulle jotain sanonut, niin vetoan siihen. Apulaislääkärit ovat sitten myöntyneet, esim. kontrollien jatkamiseen ja valkosolutekijäpistoksiin. Että kannattaa itse olla tarkkana ja kysellä perusteita, jos ehdotetaan huononnuksia hoitoon/ seurantaan.

    Mukavia joulukuun päiviä!

    VastaaPoista
  2. Tiina:Niihän se varmasti on.Pitäisi kirjat ylös jokaisen sanomiset. Ja tuolla hematologisen puhelinlääkäri systeemillä on hyvät ja huonot puolensa. Lääkärit eivät jouda juttelemaan.Sitä on tieten myös turtunut jo nuihin lääkäreihin. Joka kerta eri lääkäri niin sitä taitaa olla jo 25 vuotta kulettu Oysssa!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!