maanantai 13. joulukuuta 2010

Joulunlaittoa

Tuossa ikävää karkottaessa laitettiin tyttöjen kanssa nämä isäni parikymmentä vuotta sittten tekemät taulut jo seinälle.Kehykset ja osa kuvista on jo kärsinyt ajansaatossa. Mutta nyt ei oikein inspiroi ruveta uusia kehyksiä laittelemaan.Tykkään näistä kovin niissä ollaan ensin kaksin ja lasten myötä aina joka joulu tuli yksi kuvaan mukaan. Harmi tauluja on vain nuo 4

.

Leivottiinkin tänään kun uuni oli lämmin. Tyttö teki ensin sämpylät ja sitten yhdessä väkerettiin torttuja. Jos ylihuomenna saisi tehtyä piparit. Huomenna vaan pitäsi vaivata 10 l piparitaikina. Huoks.


Tänään kun ulkona piipahtelin niin maisema oli todella kaunis. Puut hohtelivat helmiasuissaan. Niinkuin tämäki 


Kuukin paistelee ympyräiset ympärillään Niin eikö se ole ensi yöksi luvannut tähtisadetta?


Huomenna olisi tarkoitus (jos saan auoton käyntiin) lähteä aamusta kuopuksen kanssa ostoksille ja iskää katsomaan. Jospa olisi hyvä tuuri ja saatas mukaan.
 Pitäisi koulun pikkujouluihin paketteja ostella ja osa joulumuistamisistakin on ostamatta. Oli tarkoitus silloin lauantaina lähteä mutta kun tuli toinen kipeeksi ja nyt ei taida kyetä mihinkään.
Kyllä sitä miettimistä on ollut mitehän pel-let-tipolttimon malja putsataan missä se on? No onneksi olen kerran sivusilmällä nähnyt kun mies sitä putsas. Onneksi ei lunta ole satanut vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!