lauantai 4. syyskuuta 2010

Katsotaan miten käy

Tämä blogi on taas auki.  Saapi nähdä kuinka kauan. Jotenkin nyt on vaan syysväsymystä ilmassa.

Talo on aika hiljainen. kaksi nuorinta on vain kotona. Koulukkailla on tänään koulupäivä. Alaluokkalaisilla on urheilupäivä ja yläluokkalaisilla on tavanomaista koulua. Yläluokkalaisia todella tympäisi lähteä kouluun miksi meillä on vain koulua.
Mies lähti vanhimman tytön kanssa jänismetälle koirien kanssa. Saapa nähdä löytääkö ajokki nyt mitään. Keskiviikkona sateen jälkeen ei oikein jäniksen tuoksua ollut sitten vasta mentiin kun kuonon alta lähti jänis mutta hukka tuli silti.
Viikon huvitus: eskari tuli koulusta ja kertoi mitä on koulupäivänä tehty ja opiskeltu. Meillä oli tänään äidinkieltä.... silmät vilkkaen sanoo: sinun kieltä, vielä röhö nauru päälle äidin kieltä! HoHOO. Kun sitten vähän päästä kerroin että on sulla isänmaakin lisää naurua. Äidinkieli ja isänmaa.

Jassoo pitäisikö kaapin tyhjennyksiä jatkaa vaikka nuista huoneen vaihdoksista ei taida tulla mitään.

2 kommenttia:

  1. Ai koulua on nykyäänkin joskus lauantaisin? Minun aikaani sitä oli aina myös lauantaisin..aika puuduttavaa se oli.
    Hienostippa vastasit viisateluun äidinkielestä! Huumorinkukka kukkii..
    Kaunis tausta blogillasi. Sitä on ilmassa, syysväsymystä. Eihän aina tartte olla koneella, vaan silloin kun tuntuu, eikös juu?

    VastaaPoista
  2. Anna: Korvaavat tällä jonkun päivän. Lie Joululoma päivän pitempi? Vai syysloma? Minun mielestä olisivat joutaneet aloittaa koulun vähän aikaisemmin niin ei tarvitsisi lautainta tuhrata koulussa.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!