torstai 18. kesäkuuta 2009

Punainen hera ja hauskaa Juhannusta

Maitoa
juoksutinta
siirappia

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää juoksutin purkin ohjeen mukaan.
Jätä juoksettumaan lämpimälle levylle siksi aikaa kun juustomassa erottuu.

Tapa1
Kun juustomassa on muodostunut aloita keittämään hiljaisella virralla niin kauan kun on sopivan punaista n.4-5h. Lisää tarvittaessa lisää maitoa keittämisen aikana.
Lisää siirappi ja jäähdytä kylmäksi.
Tapa2
Erota hera massasta pois ja lisää juusto kiehuvaan maitoon. Jatka samanmalliin muutoin.

Hyvää Juhannusta kaikille! Nauttikaa keskikesän juhlasta.

4 kommenttia:

  1. Oikein hyvää juhannusta myös teille :)

    VastaaPoista
  2. OIKEIN IHANAA JUHANNUSTA;)
    kylmää on luvattu mutta ei anneta sen haitata!!

    VastaaPoista
  3. Me asustellaan 100 km:n säteellä Vaasasta :)

    VastaaPoista
  4. Oikein hyvää juhannuksen jatkoa sinne teidän koko poppoolle! Haleja!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!