torstai 11. kesäkuuta 2009

Kadonneen kunnon metsästys

Mistähän sitä taas sais kunnon potkut persuuksille että sais aloitettua taas lenkkeilyn. Harmittaa kun en keväällä lähtenyt juoksukouluun olis ollut pakko harjoitella ohjelman mukaan. Jospa syksyllä alkaisi uusi koulu ettei käy niin että alkaa myös kadonneen vyötärön metsästys. Potkuja ja piikityksiä kiitos tännepäin.
Tänään kävin työkkärissä taas jälleen ilmoittautumassa. Antoivat 11.8 asti armonaikaa silloin on viimmeistään löydyttävä työpaikka tai lähdettevä työharjoitteluun. Ääks. Mitehän sitä järjestää sitten kaiken työille hoitopaikat entä ekaluokkalainen iltapäiviksi yksin?

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen jonka tarvis metsästää kadonnutta kuntoa. Pääsin ihan hyvään vauhtiin keväällä, mutta valitettavasti tahti ei ole säilynyt yhtä hyvänä. Ja minulla olisi sitä vyötäröäkin etsittäväksi muutama sentti..

  Tämä on niin tätä mun logiikkaa, kun oon itse syntynyt yrittäjän veri suonissa, mutta mitä jos laittaisit jonkin oman yrityksen? Käsittääkseni nettikauppaa tms. vartenkin voi saada starttirahaa.

  VastaaPoista
 2. Sitkö uskaltaisi ottaa riskin ja hyvän myyntiartikkelin löytäisi niin miksei sitä yritystäkin voisi ajatella. Nettimyyntiähän vois sitten kotoa käsin tehdä.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kunnon metsästykseen! Kerrohan sitten mullekin mistä sen löysit...tarttis varmaan täälläkin tehdä jotain, kun katsoo ennen ja jälkeen saikun-kuvaa.

  Hyvää viikonloppua ja haleja!

  PS: Onkohan vielä niitä sellaisia iltapäiväkerhoja koululaisille? Mutta toivottavasti onnistuisit vaikka tosiaan työllistymään kotoa käsin!

  VastaaPoista
 4. Aloitan uuden blogin joten uusi linkki

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!