maanantai 18. toukokuuta 2009

Pääskysestä ei päivääkään

Edellisessä postauksesa laittelin kevät kuvia. Taitaa sittenkin olla kesä ;)
Eilen tuossa lenteli haarapääskyspari etsien itselleen pesä paikkaa. Eikös se ole vanhan hokeman mukaan että silloin on kesä kun pääskyset tulevat. Samoin kirjosieppo luritteli koivun oksalta meidän iloksi ja kurkitrio otti korkeutta ja suuntasivat hekin suolle pesimään.
Oli se vaan ihan päivä eilen niin lämmin mutta kovin kylmiä tuulenpuuskia sattui välillä. Mies korjaili noita kulkupelejä kuntoon. Ovat olleet viimmekesän käytämätä . Mönkkäri saatiin jo käyntiin ja siitä oli lapsille hupia illaksi. Vieläkö saadaan tuo ruohontuho käytiin päästään moskan ajoon.
Pihalla riittäiski hommia. Pitäis kasvimökki laittaa kuntoon. Äiti on jälleen kasvattanut meille tomaatintaimet jos nyt saatas satoa.Potut nostettiin eilen kellarista lämpimään nekin pitäisi laittaa maahan. jne. niinkuin yksi tuttava sanoi että pitäis olla vielä se renkisysteemi että kerkeis kaikki haluamansa tehdä.
Grr sisältä talo alkaa muistuttaa epämääräistä vaateröykkiöitä. Siivouspartio apuun!

2 kommenttia:

  1. Niinhän se minullakin tuntuu olevan, että jos piha on kunnossa, sisällä on kaikki tekemättä. Ja päinvastoin. Näillä ihanilla kevätsäillä on hauskempaa olla pihalla.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!