lauantai 21. heinäkuuta 2012

Löysäilyä

Ajattelin eilen illalla kun palattiin kotiin naapurista että tänä aamuna nukutaan pitkään ja köllötellään sängyssä.
Ja pöh kuinkas kävikään heräsin puoli 8 aikaan kumirenksu varpaassa (hyvä ettei lappu roikkunut) aikani vääntelehtyäni sängyssä pyysin poikasta keittään kahvit.
Tämä kirjoittaminen hiukkasen vaikeaa kun vasen käsi jostain hermostui ja iski siihen tenniskyynärpään.
Eilen tosiaan käytiin naapurin ulkosaunassa saunomassa. Hyvät oli löylyt saunassa. 
Tuntuu niin hullulta kun kaikki tarjoaa kaikennäköstä lomaa/viihdykettä tai apua. Kruunuaanko kiilottavat? Riidatkin ovat tieten uhohtuneet. No nautitaan nyt niinkauan kuin sitä riittää. Eipähän ne kauan jaksa leuhottaa..
Talvi vaan huolettaa jos jonkin tekninen vempain haraa vastaan niin mistä apua tai neuvoa kysä? Kyllä sitä itsensä pieneksi tuntee kun tätä kokonaispakettia yrittää hahmottaa.
Vihdoin kesäkin näyttää tänne tulleen aurinko paistaa ja uloskin pitäisi mennä nauttimaan harvinaisuudesta tälle kesää.

6 kommenttia:

 1. Nauti nyt vieraanvaraisuudesta ihan täysillä...miten on, voisitko naapurilta apua kysyä jos joskus neuvo tarvitsisit.

  Aurinkoa päivääsi.
  ps. täällä satnut koko päivän.

  VastaaPoista
 2. Minäkin toivotan aurinkoa päivääsi..

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti hyvästä sydämestä tarjoavat apuaan ja uskon niin:)Kyllä jokainen varmasti ajattelee, että miten voisi taakkaasi keventää <3 aurinkoisia ilmoja ja lepoa toivon sinulle <3

  VastaaPoista
 4. lämmin kiitos teille kommenteista! Tiedän sen että monella omatunto kolkuttelee ja moni avuntarjous on sananhelinää. Nytkin 3 ihmistä tietää että ajettava ruohonleikkuri ei tahdo toimia ja yksi tietää että se ei enää toimi ja tosiaan olen heitä pyytänyt tulla katsomaan ei kuulu ei näy. No onhan tässä enskesään aikaa:)

  VastaaPoista
 5. Tuo onkin kurjaa tuo,kun ihmiset puhuvat vaan puhumisen ilosta.
  Jo se loukkaa kovin paljon.
  Olisivat sitten lupaamatta, jolleivat tarkoita.

  Toivottavasti lähipiiristäsi arjesta löytyy kuitenkin niitä ihmisä, jotka ovat sanansa mittaisia- ja arjen tuoksinassa jeesaavat.
  Talvi on pelottavaa aikaa, jos talossa on huollettavia ja pakkaselta suojattavia ja tarkistettavia laitteita- jotka ovat itselle vieraita.
  Kääk!

  Toivottavasti asiat selkiintyvät- ja se himputin leikkurikin tulee kuntoon!

  Valoa!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!