tiistai 17. tammikuuta 2012

Tiistai iltaa

Käväsinpä koulunpenkillä vaikka ei olisi tarvinnutkaan. En tiennyt varmaksi oliko nämä tunnit jo luettu hyväksi, ja olihan ne. Yritän lähettää viestiä opettajlle mutta vastausta ei kuulunut.

Joutuun tämä viikko on mennyt vaikka aluksi tuntui että mitehän tämä saa menemään. Keskimmäiset pojat olivat kuumeessa ja mies joutui lähtemään sunnuntain iltana sairaalaan, eristykseen. Kuumetta pukkas ja verikokeissa sitten selvisi että crp oli liki 100 ja valkosolut nollassa. Sieläpä nyt sitten makoillan pikku kopissa. Josko huomenna pääsis kotio.
Ja pojat Pääsevät kouluun siis poika aamulla sanoi tai huokasi että huomenna pääsee.. ei joudu ;)

Äitinihän on tuossa motkottanut millon koirista että ne tuo pöpöjä sisälle että ne pitäisi saada ulos tai nyt viimmesenä että siivo ne pöpöt pois. On pitänyt yrittää panna toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Siis kun mies kuumeilee mut tuskin se on syy.

Aamulla oli taas kummasti tullut lunta. Odottelin tuossa ja tein siinä lomassa yhden esseevastauksen valmiiksi mutta ei. Ei kuulunut naapurin traktoria tulevaksi lingon kanssa. Olisi ollut vähän helpompaa mutta saihan minä tuon meidän oman käsilingon kanssa pihat puhtaaksi. Isohan tuo kone mulle on kun olen itse tälläinen hukkapätkä

3 kommenttia:

 1. Olet ollut mielessäni <3 Hienoa jos miehesi pääsee pian kotiin:)Vaikea uskoa, että koirista jotain ihmisiin tarttuisi...älä siitä itseäsi syyllistä <3 Voimia koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. Älä välitä, ei se kuumeilu mistään koirista johdu. Nyt vain on sellaista liikenteessä ja miehesi on varmasti altis kaikki flunssat saamaan.
  Mukavaa, että miehesi pääsisi pian kotiin.

  olet ajatuksissani.♥

  VastaaPoista
 3. Niin minäkin ajttelisin. eiköhän pöpöt jostain muualta tule kuin elukoista. Koulut, kaupat jne.
  Mutta ehkä huomenna kotiin! Valkosolut olivat jo normaalit mutta crp edeleen liki 100. Henki tuntuu olevan välillä ahtaalla lie keuhkokuume?

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!