lauantai 19. marraskuuta 2011

Viikonloppu

Ompa ollut kiireinen vikko! Hommia on saanut paiskoa kaupassa ihan urakalla. Varsinkin niinkuin eilenkin kuorma päivänä. Välillä palvelet asiakkaita ja välillä juoksutat vaatteita paikalleen. Joiden henkaripaikasta ei ole kuin kalpea aavistus ;).
Mutta kaikkinensa mukavaa hommaa. Kyllä minusta kaupantätikin voisi tulla. Juu. Viikon raskautta on vaan lisännyt kaksi iltaopiskelupäivää. En ole kuin kerennyt kotona pyörähtään ja menoksi ja illalla vasta puoli 10 aikaan kotona. Onneksi mies on ollut sen verran hyvässä kunnossa että on ollut ruoka valmiina kun olen tullut kotia ♥
Tänään pitäisi lähteä kauppaan sovittaan toiseksi vanhimmalle tytölle juhlapukua kun hänen koulun amerikkalaiset opiskelijat järjestevät huomenna opiskelukavereilleen Thanksgiving-juhlan.
Kalliita ovat huh. Kai se on vimmeiset roponsa sinne laitettava vaikka muutakin olis laitettavaa.
Mukavaa viikonloppua teille ystävät! Jospa nyt saatas lunta. Ainakin kolme on mulle käynyt kirjoittamisen lomassa ilmoittamssa että tulee lumihiutaleita!

2 kommenttia:

 1. Millaisen puvun tytär sai? =)


  Voimia siulle ja sinne kotiin miehelle. <3

  VastaaPoista
 2. Pitääpä otta kuva joskus.
  Mutta minusta nätti semmoinen musta hihaton kellohelmainen mekko jossa oli sitten helmikoristekaitale vyötärössä. Siihen sitten petroolin sininen polero. Minusta ainakin nätti ja paljon halvempikin kuin ne satiiniluomukset jotka maksavat 200€ ylöspäin.
  kiitoksia Una!
  Huomenna tiedätään miehen tilasta enemmän. Huomenna siis luvassa oys reissu.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!