sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Loma ohi

Rauhalahden mukava kylpyläloma on sitten onnellisesti takanapäin. Äkkiä viikko siellä sujahti huomaamatta. Talon puolesta oli järjestetty monenlaista ohjelmaa.
Vertaistukitapaamisia ei kovin montaa keretty pitää. Sinänsä harmi mutta mukava oli nähdä muitakin samassa tilanteessa olevia ei olla yksin erilaisten lasten vanhempia.
Ensi viikolla alkaa miehellä taas hoitoviikko jos verikokeet antaa myöten. Harmi kun sattui juhannukselle (ke, to, pe). Näyttää nyt sille että mitä useampi hoitojakso takana niin sen väsyneempi ja huono-olo on. Taitaa juhannus mennä sängyssä :(. Pitäänee kuitenkin punanen hera keittää jossain välissä jos se maistuisi.
Väsynyttä sakkia muutenkin ollaan itsekin on nyt kahtena päivänä ottanut melkein 3 tunnin päivätirsat jospa sitten sitä jaksas taas painaa.
EDIT: Eipä päässyt matkaan veriarvot oli taas liian matalat :(

3 kommenttia:

 1. heippa! ja kiva kun kävit kylässä kakkukahvi sivullani ;) kiitos ja samoin siullekin oikein aurinkoista juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Hei!! Hyviä uutisia veriarvot olivat hyvät ja Pcr oli negatiivinen 0.003%. Oletko syönyt gliveciä koko ajan? Onko ollut mitään sivuvaikutuksia? Mulla ihottumaa,huonoa oloa ja lihaskouristuksia. Hyvää juhannusta koko perheelle!! t.jaana

  VastaaPoista
 3. Hyvä Jaana! Juu olen syönyt gileviciä koko ajan. Samat oireet lisättynä luu-ja lihaskivuilla. Väittävät että mun hiukset ovat myös tummuneet tän lääkkeen aikana vai onko myös absenor sitten osasyyllinen myös. Pcr:n tulosta tässä minäkin odottelen sitä ei ole enää vähään aikaa edes saatu mitattua ;).
  Hyvä Juhannusta teille monemmille Kakkukahvi ja Jaana.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!