torstai 17. helmikuuta 2011

Neurolle

Vihdoin ja viimmeinen tuli ajat neurolle. Uni-eeg:n aika 17 pv ja lääkärille sitten 24pv. Ovat melkein 2 vuotta myöhässä.
Tässä uni-eeg:ssä olisi siis edeltävä yö valvottava kotosalla jaa aamulla sitten ajettava parin tunnin matka sairaallalle aivokäyrän otolle. Mitehän tuo valvominen onnistuu yksikseen? Jonkun kirjanhan tietysti voisi lukea mutta varmaan rupeaa jossain vaiheessa olemaan kovin unettavaa. Kylmä suihku? Mies kuitenkin on varattu aamuksi kuskiksi; nukahtasin varmaan rattiin.
Tarkoitus on nyt sitten selvittää onko vielä sähkökäppyröissä vikaa ja voidaanko lääkitys purkaa. Lääkärillä oli niin huoli kun yhteiskunta joutuu maksaa turhaa syötyjä lääkkeitä. 
Entäpä sitten jos mun lääkitys nyt puretaan ja sattuukin tulemaan uusi kohtaus ja jotain sattuu niin mitä sitten. Voiko epilepsiasta siis parantua? Hirvittää jo nyt.

Tuossa tuli muutakin tapaamista mailiin KML-verkoston tapaaminen olisi niinkin lähellä kuin Jyväskylässä.Pitää miettiä josko sinne lähtisi. Muut paikkakunnat olivat turhan kaukana: Turku , Tampere ja Helsinki

1 kommentti:

  1. Olen aina luullut, ettei epilepsiasta parane koskaan? Miun sukulaisilla on...

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!