maanantai 3. tammikuuta 2011

Uudet tuulet

Nyt sitten vuosi vaihtunut vuoteen 2011. Tyytyväisenä katselen menneeseen vuoteen olemme saaneet olla suhtkoht terveenä kaikki. Itse saan edelleen olla syövän tavoittamattomissa.
Moni asia on mennyt parempaan suuntaan. Vuoteen on mahtunut monta ilonpilkahdusta kuin huoltakin.

Mitähän vuosi 2011 tuo sitten tullessaan? Toisesksi vanhimmalla on valinnan aika mihin peruskoulun jälkeen. Vanhin pojista aloittaa rippikoulun ja nuorimmainen aloittaa eskarin. Minä sitten tein  päätöksen että menen koulunpenkille minäkin. Opiskelu alkaa jo 11.1. Tämä ratkaisu tuntui tällä hetkellä parhaimmalta.

Kiitoksia mukavista kommenteista jota oli tänne jätetty kun löhölomailin kotona. Meillä olikin todellinen loma. Oltiin vaan. Tehtiin vaan ne pakolliset: välillä pantiin paikat kuntoon ja pakolliset pyykit pestiin. Muu aika vain pelattiin, syötiin ja katsottiin telkkaria.
Synttäribuumi alkoi meillä lauantaina kun eskari tyttö täytti 7v. Ens maanantaina esikko täyttää 18v. Sitten keskimmäien 13v. ja helmikuun 11pv nuorin pojista 9v. Sitten onkin kuukauden tauko.
Esikko vietiin eilen kämppäänsä ja nuorimmat aloittivat tänään sitten koulun. Miehellä on vielä tämä viikko sairaslomaa.
Hiljaista on, todellakin. Kissa nauttii rauhasta kiikkustuolin alla ja koira tassut taivasta kohti tuossa vieressä. Nuorimmainen ja mies vielä nauttivat unikuvia.

3 kommenttia:

 1. Toivotan edelleen tervettä vuotta ja opiskeluintoa! Teilläpä onkin melkoinen synttärirypäs tulossa, vuoden alku yhtä juhlaa. :)

  VastaaPoista
 2. Toivon miekin terveyttä siulle ja koko pesueellesi. Vai lähdet opiskelemaan? =) Se on sangen kunnioitettavaa. =))))

  Mitä alaa?


  Voimia ja haleja.

  VastaaPoista
 3. Kitsune Kiitos!

  Una: Kiitos!
  ja päivittelen nykyvaatiumksia vataamaan mun 20v vanhaa tutkintoa. Saa nähdä sitten miten käy kielet etc.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!