keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

kesänloman kyllästymisiä

Huoh, lapset alkavat saadaa tarpeeksi lomailusta. Jatkuvaa nahistelua, kiukuttelua. Eräskin päivä komentelin väkeä monennen kerran tuumasi nuorimmainen isosiskolleen: Tuu lähteään ulos tappeleen!
Se kun olisi naapurustussa samanikäistä porukkaa niin aikakin kuluisi varmasti paremmin. Ensi viikolla näillä kolmella veljeksellä alkaa sitten se viimekesänäkin ollut päiväleiri Aamulla taksi(!)hakee yhdeksän aikaan ja iltpäivällä sitten takaisin. On neljänä päivänä viikossa kuukauden ajan. Pojat aivan innoissaan odottavat leiriä. Se vaan mitä minä keksin näille pikkutyttärille. Eskariin menijän reppu odottelee jo naulakossa veljen vanha aapinen sisällä.
Ensiviikolla miehellä on vastikevapaata kahden päivän verran loppuviikosta. Torstai iltapäivällä lähdetään pienten kanssa (isot jätetään kotiin) Tamperetta kohden, perjantai hillutaan Särkäniemessä, lauantain jos käväistäs Ideaparkissa ennen kotimatkaa.
Jaahas nyt pitäisi etsiä pojille helppo leipomusohje saavat jotain tekemistä. Pottupeltokin on tehty jo moneen kertaan....
2 kommenttia:

  1. Kun osaisi tuon lasten energian kanavoida järkevästi.. tai edes jotenkin:)
    Lämpöisiä kelejä ja mukavia hillumisia särkiksessä!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Tiina! Mukava vähän päästä reissuun.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!