keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Sanat solmussa

Ajatukset nurin. On niin hankalaa tämä kirjoittaminen. Jokainen ymmärtää sanat omalla tavallaan ja näin virtuaalisesti ei voi tietää millä "äänenpainolla" asia on kirjoitettu.
Päädyin poistamaan tuon maaliskuun ekan postauksen koska eräs kommentti pysäytti. Tuntui etten ollut osannut kirjoittaa oikein ja toinen ymmärtänyt väärin tai sitten minä ymmärsin kommentin väärin. Olisi pitänyt tieten kysyä että mitä tarkoitit?
Jospa sitä tekstiä ei moni kerinnyt lukea. Harmittaa niin paljon.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Tympeä ja alavireinen olo jatkuu. Eilen oli vanhempainvartit koululla ja saatiin kuulla että kaksi sankaria kertaa luokkansa. Toinen tänä vuonna ja toinen joka nyt tai sitten vuoden päästä.
Tekisi mieli huutaa ja hakata päätä seinään ja päästellä hyvin hyvin tuhmia sanoja.
Minkäs teet kun ei oppimisen kriteerit ei täyty niin ei täyty. Toinen ei puhu ja toinen ei lue. Jes!

4 kommenttia:

 1. Heips

  Minä en ehtinyt lukea postausta jonka poistit, joten en voi kommentoida sitä.

  Yleisesti sanon että olen blogatessa useinkin huomannut että ei sanojani ole sillä tavalla käsitetty miten ne tarkoitin. Ihmiset lukevat rivien väleistä sellaista mikä sattuu sopimaan heidän ajatuksiinsa. Aina sillä ei ole väliä, mutta joskus harmistun kun on tuntunut että on nurinkurisesti väännelty sanomani. Etenkin jos minun hyväntahtoisista sanoistani on sorvattu jotain ilkeää tai negatiivista. Toivottavasti sinulle ei käynyt niin.

  VastaaPoista
 2. En tiedä oliko se negatiivinen vai ei. Lause kommentin keskellä joka pysäytti.
  Toinen pointti jota en muistanut tässä postauksessa mainita oli että päivän hesarissa oli ko. aiheesta juttua enkä minä maalainen asiasta tiennyt. Jo olisin tiennyt ja lukenut niin juttu olisi ollut erilainen tai sitä ei olisi julkaistu ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. En usko kenenkään halunneen tarkoituksellisesti mieltäsi pahoittaa. Jos niin pääsi käymään minun kommenttini vuoksi, olen pahoillani. Tarkoitus oli kannustaa ... anteeksi.

  VastaaPoista
 4. Hyvät ystävät, älkää pyydelkö anteeksi! kaikki kommentit oli kannustavia ja ihania. ♥

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!