torstai 3. joulukuuta 2009

Lääkärin soittoaika

Läkkäri soitteli tuossa: Kaikki oli leukemian suhteen kunnossa ja veriarvot ok. Transkriptiäkään tai mikä se nyt on ei siis löytynyt verestä. Kontrollikin siirtyi 3kk sijasta puoleen vuoteen. Ilmeisesti sen jälkeen siirto oman  tk:n hoitoon.Olivat saaneet joitain uusia tutkimustuloksia että voisi joskus ehkä viiden vuoden lääkkeen syönnin jälkeen panna tauolle ja jos kaikki ok niin lopettaa kokonaan. VAU!Senpä sitten näkkee sitten.
post signature

7 kommenttia:

 1. Onpa hienoja uutisia. Miteköhän se onkin, että syöpäuutisista, hyvistäkin, kokee vain sellaista varovaista iloa? Kuuntelin eilen Juha Tapion laulua "Riittäisikö täällä, pettävällä jäällä, yksi joka..." Tuo pettävä jää, sillähän me kävelemme. Jos hyvin sattuu, se kestää.

  VastaaPoista
 2. Leen@: Syöpähän on kuin kuokkavieras elämässä jota ei haluta kylään. Eikä se käyttäytymistä etukäteen tiedä huonotapainenkin yleensä on. Tänään hyvin huomenna kenties huonommin.

  VastaaPoista
 3. Onpa hienoa, että lääkärin uutiset olivat noin positiivisia.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla, että tällä hetkellä kaikki on rauhallisesti! Toivottavasti näin jatkuukin!

  Haleja ja hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Sait siis hyviä uutisia tänään niinkuin minäkin vaikka hoidot rytmittävätkin elämää vielä kauan aikaa,mutta toivossa on hyvä elää sanoi lapamato ja toivoi taas.

  VastaaPoista
 6. Sinulle olisi vielä tälle vuodelle yksi tunnustus blogissani...nappaa mikäli haluat!

  VastaaPoista
 7. Olen iloinen lääkärin sinulle soittamista uutisista :-)
  Siunausta adventtiaikaan!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!